Dr.Mert Oluşturma zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 9, 2012 Merhaba arkadaşlar. Beni tanıyanlar bilgisayar / konsol oyunlarına meraklı olduğumu bilirler. 3-4 aydır PS3'te Battlefield 3 oynuyorum.Aynı zamanda Ay Yıldız klanının bir üyesiyim. Eğer aranızda bu oyunu oynayan varsa benim PSN'mi ekleyebilir.Birlikte güzel vakit geçirebiliriz. Tabi eğer Headset'iniz varsa çok daha iyi olur. PSN : focusclubTR (BF3 aleminde de reklama devam) İşte Battlelog profilim; 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 televizyonun başında Alpereeeen, benim neden PS3'üm yok, baba bana neden PS3 almıyorsun diyor.. Ankara'da PS3 vardı da biz mi almadık doktorum? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Akşama ekleyeceğim sizi. Fakat Battlefield yok bende. Uncharted 2-3 takılıyordum. Bu ara akşamları oynayacak enerji olmuyor. Benim profil euzun olacak sanırım. (us,uk ve tr için 3 hesap açmıştım.) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 ps3 den anlamıyorum ama xbox da her daim varım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 ps3 den anlamıyorum ama xbox da her daim varım piii kendimden utandım yaaa.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Wii Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 neyse ben bu başlığı terkedeyim madem.. ezik mode: On.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih Bozok Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 bende bilgisayardan cod4 oynuyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 bilgisayar dersen o zaman başlığa geri dönerim.. H.A.W.X 2 ve Assassins Creed Revelations'u dönüşümlü oynuyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Batterfield sorun var ....pc engineer olum var ama bir numarası yok... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 BF2 Efsaneydi, zor bıraktım, evde çok problem yaşadım. Şimdi hiç bulaşmak istemiyorum, çünkü kendimi biliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 neyse ben bu başlığı terkedeyim madem.. ezik mode: On.... Bende senle ayni duygulari yasiyorum Alperen abi. Buba bana ps3 almiyor.. Pcden kalkmiyor musum. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Beta-6 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Ekran kartım yandığı için şu anda oyunlardan uzağım Simülasyon ağırlıklı oyunları seviyorum. Call off ' un yeri ayrıdır. Battle hiç denemedim ama en kısa zamanda el atacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih Bozok Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Cod 4 online oynamak isterseniz bizim serveri tavsiye ederim AyyıldızSniper. Eğer gelen olursa serverimize akşam saatlerinde ahali toplanıyor. Benim oyun nickim GrayishBlue dir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Hiçbir oyun cihazı yok bende Vuuu ezildimm :D Ama Mac'im var Cenk bey :D :D By Erdem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap