Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Hiçbir oyun cihazı yok bende Vuuu ezildimm :D Ama Mac'im var Cenk bey :D By Erdem Erdem Bey, mac dediğiniz hamburger değil miydi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Erdem Bey, mac dediğiniz hamburger değil miydi? hayır değil Machintosh Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 hayır değil Machintosh Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Ps3 ve xbox360 ım kuzu kuzu bizim ufaklıgın büyümesini bekliyorlar. Belki 8-10 aydır açmamışımdır. Bende de saplantı var ve kendimi yeniden kaptırmak istemiyorum. Bir oyun bitene kadar rahat edemem, en kolay modda sonuna geleyim bitireyim ancak o zaman rahat uyku uyuyabilme gibi bir sorunum var.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Ulen arkadaş bir kişi de çıkıp "evet ben de oynuyorum" demedi ya ! Bu iş böyle olmayacak,Tevfik Abime acilen PS3+BF3 aldırmam gerek !!!!!!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap