Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Mrb arkadaşlar daha önceden pasif olarak takip ettiğim foruma üye olmak bu güne kısmetmiş.
Focus 3 style tdci aracımı alalı 2 ay oldu. Araç 120 km nin üstünde ayağımı gazdan hafifçe çektiğimde önce motor kısmından baya bi takırtı sesi geliyor ve bu esnada araba sarsılıyor. İlginç olanı bunu sürekli yapmaması ama giderek artması bu durumun. Servis bunun normal olduğunu söyledi. Acaba sizlerde de benzer durum varmı?
Birde aynı gün içinde araç 3 defa baya bi arkadan kaymasına rağmen esp devreye girmedi. Servistekiler buna da normal bi durum dediler. Esp' nin devreye girmemesi normal mi acaba?
Otosan' a şikayet formu açtırdım sonucu bekliyorum bu arada sizlerinde bu konuda ki bilgilerini almak istedim.
Soru
Kenan Özcan
Mrb arkadaşlar daha önceden pasif olarak takip ettiğim foruma üye olmak bu güne kısmetmiş.
Focus 3 style tdci aracımı alalı 2 ay oldu. Araç 120 km nin üstünde ayağımı gazdan hafifçe çektiğimde önce motor kısmından baya bi takırtı sesi geliyor ve bu esnada araba sarsılıyor. İlginç olanı bunu sürekli yapmaması ama giderek artması bu durumun. Servis bunun normal olduğunu söyledi. Acaba sizlerde de benzer durum varmı?
Birde aynı gün içinde araç 3 defa baya bi arkadan kaymasına rağmen esp devreye girmedi. Servistekiler buna da normal bi durum dediler. Esp' nin devreye girmemesi normal mi acaba?
Otosan' a şikayet formu açtırdım sonucu bekliyorum bu arada sizlerinde bu konuda ki bilgilerini almak istedim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
13
4
4
2
Popular Days
May 10
26
May 13
3
May 14
3
May 12
1
Top Posters For This Question
Kenan Özcan 13 posts
Kaan Yagizer 4 posts
İbrahim Maden 4 posts
Yakup Ç. A. 2 posts
Popular Days
May 10 2012
26 posts
May 13 2012
3 posts
May 14 2012
3 posts
May 12 2012
1 post
Popular Posts
Kaan Yagizer
... söylediğiniz şeyi görmek lazım. ancak aracınız nasıl olsa serviste, IDF'e bağlayıp arıza kaydı var mı bakarlar ... onun ötesinde servisin test uzmanını yanınıza alırsınız,beraber test'e çıkar ve "
Kenan Özcan
Ankara Tanoto' da araba şu anda ordan alınca servisede oraya götürdüm. Kusura bakma adminim cahillik işte motordan gelen ses olayı da var birde:(( teşekkürler adminim
Tolga Ata
Esp ile ilgili tecrübem oldu kışın yeni kar yağdığı zamanlarda yol kar kaplanmıştı ESP ışığı sık sık yandı ve ben hiçbir savurma kayma hissetmedim fakat tedirgin olduğum için yavaşladım. Sonra frene
Bu soruda 32 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap