Mustafa Tüfekçi Oluşturma zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 10, 2012 Ford Servis ile yaza hazır olun! Haziran sonuna kadar Ford Yetkili Servislerine gelen herkes, tatile gitmeden önce klimadan aküye dört dörtlük Yaz Güvenlik Kontrolü’nü ücretsiz yaptırıyor! Üstelik, 100 TL + KDV ve üzeri alışverişlerinizde hava filtresi, 4 Michelin lastik alana bisiklet hediye! Ford yetkili servislerine gelin, World'e 10, Bonus, Maximum ve Axess kartlarınıza ise 8 taksit avantajı sunan kampanyamızdan yararlanın, Ford’unuz emin ellerde, sevdikleriniz güvende olsun! 'Ford Ücretsiz Yaz Güvenlik Kontrolü' kampanya ilanına göz atın. Kampanyaya katılan bayi listesini inceleyin. Michelin anlaşmalı bayi listesini inceleyin. Kampanya, Cargo hariç tüm Ford'lar için katılan Ford Yetkili Servislerinde geçerlidir. Lastik kampanyası Michelin anlaşmalı Ford Yetkili Servislerinde geçerli ve stoklarla sınırlıdır. http://www.ford.com....venlik-kontrolu 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 bu kampanyadan yararlanan oldu mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Paylaşım için teşekkürler mustafa . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Geçende bu bana 26 nolta kontrollü yaz bakımı diye facebook üzerinden geldi.. servise sordum bize bir bilgi gelmedi dedi.. aylin hanıma sordum onların servisinin de haberi yokmuş... bi listeye bakalım tekrar.. ama yaptırmak iyi olur kanaatindeyim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 2012 araca ne bakımı Alperen? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 2012 araca ne bakımı Alperen? ben genel olarak söylemiştim yaw.. kendi aracım için değil ayrıca bedava sirke baldan tatlıdır demişler :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 yahu haklısın sen de benim gibi Öz Türklerdensin anlaşılan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 yahu haklısın sen de benim gibi Öz Türklerdensin anlaşılan ehehehehe, heralde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Aslında atladığınız birşey var...Araç bakımında 6 aylık bakım adı altında bir bakım var.....Buna göre 12.ayda araç alanların ki buna bende dahilim.... bu bakım periyod potasına girdiği gözüküyor ki...Bu teklif edilen ücretsiz arç kontrol (yağ,yağ filitresi v.b. değişim içermediği için) bence teklif edilen kontrole girmenin bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum.... sonra km miz dolmasa bile bir yılını doldurduğunda (şu durumda Aralık) normal periyodik/yıllık bakımına girip gereken sarf mazeme değişimini yaptırırız...böylece araç ara kontrolünüde yapılmış olur....... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Bu yaz kontrolü denilen şey bizim haftalık veya en azından uzun yol başlangıçlarında yaptığımız rutin kontrollerden öte bir şeymi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin selçuk Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 bugün ücretsiz yaz güvenlik kontrolü kampanyasından faydalandım. servis: Ankara tan oto önce mail yoluyla randevu oluşturdum telefonla geri dönüş yapıp teyit falan alındı. bugün bakıma gittim, gayet ilgililerdi, ufak tefek sorun falan her şeyi anlattılar, fakında değildim park lambamın biri yanmıyormuş, halledildi, direksiyon yağı oldukça kirlenmiş, haznesi hortumları temizlenip yağ değişti birde ön sağ jantta hafif yamukluk varmış düzeltildi, motor yağ buharının atıldığı hortum dipten kopuktu 610 lira komple parçaya fiyat verildi, tamir ettirmeyi düşündüğüm için ilgilenmedim. güvenlik kontrolü yanında genel bir kontrol yapılıyor, tavsiye ederim. merak edenlere duyurulur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 evet bende gittim geçen yağına suyunua vs bakıyorlar. liftte alt kontrol felan. iç dış da temizliyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Gel gel yapıyorlar. Herhalde ölü sezon servislerde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 bu kampanyadan yararlanan oldu mu? Benim araba Şubat 2011 doğumlu olduğundan bir kısmında göbek taşında yatmış olmakla beraber yaşı bir yılı aştığı için bugün yaz kampanyasından faydalanırım diye ilk yıllık bakımı yaptırdım. Yağ, yağ filtresi, yağ tıpası, hava filtresi değişti, polen filtresi kirlenmemiş olduğundan kaldı, tüm kontrolleri yapıldı, motor yıkandı, iç - dış yıkamayı ben istemedim vaktim kalmadığından, bir de arkadaş zoru ile aldığım şu irice arka spoyler takıldı (görsel olarak pek dikkat çekici bir değişiklik olmuyormuş meğer). Parçada %25 indirim ile toplam 168 TL ödedim (taksitlenebiliyor da). Daha ne olsun dedim... Bu arada spoyler de 150 TL'ye Himpeks Cüneyt'ten geldi, renk uymadığı için +50 TL'ye boyatmıştım. Mutlu mesut eve döndüm... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Benim arabada 12.000 km oldu tahminim önümüzdeki ay 15.000 olacak sanırım kampanya haziran sonuna kadarmış, o halde 15 bini görmeden gidip bakımları yaptırmak lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap