Fuat Önal Oluşturma zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 10, 2012 Mersin'de bir firma "en güzel anneler günü mesajı yarışması" açmış. 8 yaşındaki kızım Eylül'de katılmış. Sizden ricası aşağıdaki linke tıklayarak http://www.curbaacoc...om/mesajlar.asp #1201 nolu iletiyi beğenmeniz...İçeriği şöyle :"Anneciğim hakkını nasıl ödeyeceğimi düşünüyor ama bulamıyorum.Bana olan emeğin için sana çok teşekkür ederim.Canımsın benim.. Müthiş heyecan yaptı bir görseniz ) Şİmdilik beğenilme sayımız 3 Şİmdiden teşekkür ederiz. 12 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Gülkokan Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 beğendim:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Bende beğendim hadi hayırlısı inşallah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Beğendim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Bende beğendim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 bende beğendim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 beğendim:) Harika 9 oy olmuş Ama 1. cinin 430 oyu var.Reno forumundan birinin kızıdır kesin 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Fuat abi zaten doluyuz,doldukça dolduk umarım başarırda beğeniyi yaparız,benim için küçük ablayı öp . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 beğendim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 30 olduk Heyyoooo.. Ama hala uzağız 1.liğe.. Pazar günü bitiyor.Ödül sanırım bisiklet . Ha gayret.. paylaşalım lütfen face de .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 30 olduk Heyyoooo.. Ama hala uzağız 1.liğe.. Pazar günü bitiyor.Ödül sanırım bisiklet . Ha gayret.. paylaşalım lütfen face de .. Faceden derken abi,bir el atam nasıl olacak . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 ilk 5'e kesin gireriz diye düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umur Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 bende beğendim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Faceden derken abi,bir el atam nasıl olacak . FAcebook duvarınızda bu yazıyı paylaşsanız yeter Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 ilk 5'e kesin gireriz diye düşünüyorum Başkanım 1. ye ödül sadece:) Bisiklet gıcır gıcır. Sizde bu kızı 1. yapın bisikletine de sticker yapıştırmazsam ne olim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap