Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 amcaları demişsiniz ama abla olarak bende begendim ona bakarsan ben de abisi sayılırım ama sesimi çıkarmadım ne amcası hakikaten yaa? amca demeyin.. abiyim ben... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 ona bakarsan ben de abisi sayılırım ama sesimi çıkarmadım ne amcası hakikaten yaa? amca demeyin.. abiyim ben... Alperen yaşlanıyorsun artık, kabul et bunu, 30una merdiven dayamış kırkına halatı atmışsın :kıhkıh: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Alperen yaşlanıyorsun artık, kabul et bunu, 30una merdiven dayamış kırkına halatı atmışsın :kıhkıh: ne alakası var kardeşim? merdiven de dayamadım halat da atmadım.. polemik yaratmayın eşimin arkadaşlarının çocukları bile bana abi diyor.. eşime teyze bana abi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 ne alakası var kardeşim? merdiven de dayamadım halat da atmadım.. polemik yaratmayın eşimin arkadaşlarının çocukları bile bana abi diyor.. eşime teyze bana abi.. Bir ihtiyarlık sendromu seziyorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Saçlarım da dökülmedi zaten sadece biraz seyrek ne varr :kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Ufaklığa selamlar, beğendim A.selam 57 olduk Kaldı 400 oy Sabah kalkmış ilk işi tabi siteye bakmak olmuş.Nasıl çığlık atıyor sevinçten. Minik prensese desteğe devam... Eyvallah Cevat. Arkadaşlar benim iletiyi yada linkle beraber mesaj numarasını facebook duvarınızda paylaşırsanız iş kolaylaşır diye düşünüyorum ona bakarsan ben de abisi sayılırım ama sesimi çıkarmadım ne amcası hakikaten yaa? amca demeyin.. abiyim ben... Ben 16 yaşında amca oldum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Bir ihtiyarlık sendromu seziyorum yanlış sezmişsin Ben 16 yaşında amca oldum beterin beterin var haline şükret dostum diyosun yani.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 amcaları demişsiniz ama abla olarak bende begendim Aaaa evet haklısın Aylin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 (düzenlendi) yanlış sezmişsin beterin beterin var haline şükret dostum diyosun yani.. Aynen Bana 20 yaşındaki adam amca diyor,sana 8 yaşındaki bebe demiş çok mu Mayıs 11, 2012 Fuat Önal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga K Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Begendim :-) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Birde dükkandan beğendim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 yaklaşık 1 sene kadar önce otobüse binmiştim ve ayaktaydım. 20li yaşlarda br çocuk abi gel sen otur deyip ayağa kalkmaz mı.. Bittiğim andı! Bir de çocugu zorla kalkmaması için ikna etmek isterken yüzümün kızarması +1. Tamam göbek ben buradayım diyor ama çok da yaşlı değilim bea.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Ali ÇAVUŞ Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 +1 Destekte benden, tanıdıklarımada söyleyeceğim abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 (düzenlendi) Şimdi türkiyenin en büyük torrent sitelerinin forumlarına yazıyorum inş, yakalarız birinciliği Edit: İlk başlığı açtım BT'de bakalım etkisi ne olacak. Beğenilme şuan 94 Mayıs 11, 2012 Ahmet A. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yasir karagöz Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 begendım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap