Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 yaklaşık 1 sene kadar önce otobüse binmiştim ve ayaktaydım. 20li yaşlarda br çocuk abi gel sen otur deyip ayağa kalkmaz mı.. Bittiğim andı! Bir de çocugu zorla kalkmaması için ikna etmek isterken yüzümün kızarması +1. Tamam göbek ben buradayım diyor ama çok da yaşlı değilim bea.. ehehe, otobüse binmiyorum o yüzden +1 Destekte benden, tanıdıklarımada söyleyeceğim abi. Teşekkürler Şimdi türkiyenin en büyük torrent sitelerinin forumlarına yazıyorum inş, yakalarız birinciliği Edit: İlk başlığı açtım BT'de bakalım etkisi ne olacak. Beğenilme şuan 94 130 şimdi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halit Aydın Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 beğendim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Evdende beğendik ve 134 olduk Dün gece modem fişi çektim ip falan temizledim. 2. oyu yemedi proxy kullanmak lazım sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
S.Velid Demir Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Benden gelsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Evdende beğendik ve 134 olduk Dün gece modem fişi çektim ip falan temizledim. 2. oyu yemedi proxy kullanmak lazım sanırım Ben ip değiştirip verdim (modem reset ile değil VPN ile) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Ben ip değiştirip verdim (modem reset ile değil VPN ile) onu nasıl yapacaz Gece iş yerinde canımsıkılıyor 50 oy falan verim öyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 onu nasıl yapacaz Gece iş yerinde canımsıkılıyor 50 oy falan verim öyle Ücretli hizmet bu, tek tek ip'leri değişmen lazım 50 tane için Aslında bunla uğraşacak biri varsa yapılabilir böyle hile Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin selçuk Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 beğendim hayırlısı bakalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Ücretli hizmet bu, tek tek ip'leri değişmen lazım 50 tane için Aslında bunla uğraşacak biri varsa yapılabilir böyle hile proxy programı ile yapılmazmı hie ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 proxy programı ile yapılmazmı hie ? Bilgim yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 GÜn bitmeden 4. lük kesin 2. veya 3.lük inşallah diyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 hedefimiz 1. lik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Cepten de beğendik.. 3g sagolsun Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 hedefimiz 1. lik Gün bitmeden dedik zaten ya Sabah ağarırken yeğenimiz 1. olarak uyanır inş herkes Ykp'un taktiğiyle iplere abansın :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Bir tık da benden:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap