Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 ve 1. yiz arkadaşlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Ve 1.,yiz., Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Beta-6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 devam eder inşallah 1. lik.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 ettim bilede...vala birşey olursa senin cocga ayıp olur o korkutuyor beni üzülür...foyamız cıkarsa ona söylerler dalga gecerler falan..yakısık almaz..üçkagıtcı buba olmayasın.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Mobil agi ac kapa ac kapa ta bakar sadece. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Beta-6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 eh ben diyeyimde...neyani siz akıllısınızda bi millet mi salak sanıyonuz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 ettim bilede...vala birşey olursa senin cocga ayıp olur o korkutuyor beni üzülür...foyamız cıkarsa ona söylerler dalga gecerler falan..yakısık almaz..üçkagıtcı buba olmayasın.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Beyler 1. olduk diye bırakmak yok Hedef 500 Son 35 hadi bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Fuat abi o kadar geriden geldik sıra sıra atlattık Sen hala bi avatar koymadın yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 eh ben diyeyimde...neyani siz akıllısınızda bi millet mi salak sanıyonuz... ettim bilede...vala birşey olursa senin cocga ayıp olur o korkutuyor beni üzülür...foyamız cıkarsa ona söylerler dalga gecerler falan..yakısık almaz..üçkagıtcı buba olmayasın.... hadi barışak Fuat abi o kadar geriden geldik sıra sıra atlattık Sen hala bi avatar koymadın yahu Valla facebbokdan güncelle dedim profilimde ,yapmamış sistem ağalar el atsın artık.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 ögrencileri görmeyin diyedir...kendisi sıfırcı fuat olarak bilinirde... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 yok fuat..küs değilimde..bende cok yere mail attım sagolsunlar ilgilendiler..bende gönderdim de..eger öyle birşey olursa yani diğer lavuklar bişi der..olay cok güzel giderken evdeki kızımı üzülür...ondan korkum..yoksa...basalım gitsin nolucak arkadaşımızsın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 500 e son 30 kaldı hadi beyler pamuk eller önce modeme sonra resete sonra beğene 500 olmadan uyumak YOOOKK Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 millet uyudu heralde Neyse buna şükür. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Daha ben son darbeyi vurmadım. Eve geçiyorum az kaldı Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap