Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Yapacak bişey yok abicim hayırlısı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa K. Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 vayyyyy ilk üçe giremedikmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Okadar emek boşamı gitti yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 bir kaç gündür giremiyordum.Arkadaşalr 8 yaşındaki kızım yarışma sonucunu bendendaha olgun karşıladı. 1. olan mesaj sahibini 1. sırada bırakabilmek için apar topar yarışmayı belirttikleri saatten önce(12 saat kadar) bitirdiler. 1. olan mesaj 1 gün önce ilk 6 da dahi değildi. Amaaan neyse. Siz yeni forumum un sakinlerine ,buradaki arkadaşlarımın aracılığıyla diğer forumlardan oy yağdıran arkadaşalara ellerine sağlık,saolun demeden konuyu kapatmak olmaz. Helede koparıldığım eski forumum sakinleri tarafından da desteklendiğini duymak daha anlamlı oldu benim için. Konu sanırım kapatılabilir. Açık kalsada sorun yok tevfik hocayla laflardık bu vesileyle.Sanırım oylama sonucuna bıraktığımız bir konu vardı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 üzüldük hocam....olsun yinede iyi mücadele verdik...saglık olsun...kızımız üzülmesin yeter o yüzden o günde sana biraz sertleştim cünkü cok kaptırmıştın o duyguyu bilirim...sonraki süreç yıpratıcı olacagı için uyarmak istedim yoksa...elbette kendi arkadaşımızın birinci olmasıyla gurur duyarız...saygılar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap