Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 157 olmuş maşallah... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 4. olduk bile 181 beğeni. Bundan sonra iyi kaynak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 çok düşük hala..ben daha yüksek bekliyordum...abidik gubidik mail gelse bunu gönderin yoksa çarpılırsınız yazan millet korkudan 1000 kişiye gönderir bunu bi halledemediler ya... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur K. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Akşam eve gidince bir oy da evdeki bilgisyardan atıcam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 183. olmuş, sanal medyayı sallayın biraz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Maşallah iyi gidiyor . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 çok düşük hala..ben daha yüksek bekliyordum...abidik gubidik mail gelse bunu gönderin yoksa çarpılırsınız yazan millet korkudan 1000 kişiye gönderir bunu bi halledemediler ya... Evet yaaa Olacak ama sinerji lazım .. Akşam eve gidince bir oy da evdeki bilgisyardan atıcam. Teşekkürler amcası/abisi 183. olmuş, sanal medyayı sallayın biraz 192 . şu an.. Maşallah iyi gidiyor . evet ama 1. olan da uçuyor..Renocular iyi çalışıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Face'e bakıyorum sohbette kimse yok. Akşama en geç yarın dökülür millet abi. Hepsine sohbetten yazacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Abi ben BT'dern sürekli üste taşıyorum konuyu sağolsunlar ordan da bayağı var destek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 abi durum şu bu forumdakilerin face te listesi hiç yok..olsa 1000 adet olurdu begeni..demek tek yerleri bu forum...neyse ben arkadaşıma mail attım kadınlar daha duyarlı koyacak oda...yazıklar olsun tuuuuuuuuuu reziller... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 abi durum şu bu forumdakilerin face te listesi hiç yok..olsa 1000 adet olurdu begeni..demek tek yerleri bu forum...neyse ben arkadaşıma mail attım kadınlar daha duyarlı koyacak oda...yazıklar olsun tuuuuuuuuuu reziller... Fake face'i olanlar hiç konuşmasın bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 hade len..fake make..kapalı acil durum için o...delüüüüüüü... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Şuan 216 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Ufak bi katkıda benden 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Beğendim ,221oy 3 ncü sırada. Birinciyle 2 kat fark var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap