Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 315 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Uploaded with ImageShack.us 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 1. ile aramızda son 120 puan kaldı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 benım sitedekıler hırs yaptı gecerız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 115 kaldı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 1. yapmak önemli değil finale kadar orda tutmayı başarmalıyız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yaparız yaparız İphone sitemizde de gece acayım ben Sent from my iPhone 4s using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 90 kaldı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yoo 1. olan msjı sizin kızınız yazdı Ya şimdiki 1 . yi diyorum.1018 in sahibi yani diğer bilgisayardan da beğendim eyvallah,mousen zeval görmesin Sabah bitturke açtığım başlık. sağolsunlar ordan ii destek alıyoruz. Capsi şimdi aldım... Sayaç bariz hızlandı sanırım bunun etkisi Tşk Ahmet Abisi( alperen görmesin) Vınn'dan, cepten, evden beğendim hadi bakalım. Saolasın Hasan ABİSİ (alpereeen ) http://www.turkcespi...3020#post993020 konu uctu burda:) Okudum ya süpersiniz .focus powers rangers.... 315 364 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Gökyüzünden bir yıldız kayar, dilek tutarız. Annem gözlerini kapar bütün dilekleri benim içindir. seni çok seviyorum annecim... aslında bu iletide güzelmiş..bence.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Sadık Taşyürek Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Fuat, komşu forum da dahil olmak üzere sağlı sollu oylarımız geliyor. modemi aç/kapa yaparak tekrar tekrar oy verilebiliyor, bilgilerinize... fark şu an itibariyle 81 e indi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Sadık Taşyürek Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Gökyüzünden bir yıldız kayar, dilek tutarız. Annem gözlerini kapar bütün dilekleri benim içindir. seni çok seviyorum annecim... aslında bu iletide güzelmiş..bence.... evet, bir çok dilek ve mesaj gerçekten çok güzel ve anlamlı. Şahsım adına onları da tebrik ediyorum. ancak takdir edersiniz ki şu an çok dürüst gözükmese de burada forum birlikteliği adına "Tek yürek ve tek bilek olmalıyız" diye düşünüyorum. saygılar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 bir reset bir oy hop 377 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Android telefonu olanlar icin taktik. Int paketiniz,varsa ilk once ondan,begenin. Sonra, mobil agi kapatip wifi acin kapatin,sonra tekrar mobil,agi acin. Tekrar begenebilirsiniz. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Beta-6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Sadık Taşyürek Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 bir reset bir oy hop 377 çok adilce gözükmese de artı bir reset daha; fark 77 ye indi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap