Oktay Toker Oluşturma zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 10, 2012 F1 göstergeleri mavi yapmak için kolları sıvadım 2004 F1 göstergesinden biraz farklı bir alt yapısı var bunda ikaz aydınlatmaları ampul 2004 teki ledli,ibre motorları farklı iç pleksi farklı. Yeşil zemini kazımak kolay oldu.Pleksi tarafı biraz zorladı ilk defa yaptıgım için çok nazik uğraştım sonuç iyi oldu.Kadran kazınınca altta çok ince yeşil zemin hala kalıyor bunuda cif ile temizledim gün ışığı tonunda bir zemin çıktı ortaya.Mavi ledlerede ayrı bir ton kattı mavi ton laciverte yakın oldu biraz ama bence çok güzel oldu.6 ile 7 devir arasına kırmızı led yaptım mavi ile karışınca pempebilik çıkıyor bunuda aştım kırmızı ledleri çevreleyeck yuva yaptım ve sadece burayı aydınlatıyor.Resimler bu yuvayı yapmadan çektim.Lcd göstergeler istek üzerine beyaz yapıldı.Araç üzerinde iyi bir makina ile resim çekilecek bilahire ekleyeceğim. Cam açma düğmeleri istek üzerine kırmızı oldu.Far düğmesi mavi.Teyp mavi kırmzı karışık.Kaset çıkarma butonunun arkası şeffaftı kırmızı led yerleştirdim.Ayrıca okuyucu kafasının kablosunu söküp aux girişi yaptım. Kalorifer göstergesine yine mavi led kullandım. Kadranın kazınınca tabanında kalan yeşillik. Temizlenmiş hali. Ledlerin hazırlanışı. Montajlı hali. Pleksi ile beraber toplanmış hali. Kırmızı ledler için set çektim ama tam istediğim gibi olmadı daha farklı bir yapı kullandım ledlerin etrafını metal ile dolandım ve sadece pleksiye ışık verebiliyor. Ve sonuç son derece homojen bir görüntü yakaldım diyebilirim ki en ufak bir ışık farklılıgı yok. İbreler için yine pleksi üzerine kırmızı led yerleştirdim ve güzel bir ton yakaladım. Kalorifer kısmı bu şekilde oldu. Digital gösterge ekranı altında sabit yeşil tabaka vardı bunu söktüm ve notebook lcd içinde kullanılan tabakadan kesip koydum ve son derece güzel bir beyaz ton yakaladım üstteki resimlerde mevcut. Kaset okuyucu kafanın data soketi bu.Bunun üzerinde L ve R giriş uçları belli.Auto rewers oldugu için L veR sinyal girişleri çift bu ikisinede seri kondansatör ile birleşim yaparak sinyal ucunu verdim.Oldukca basit bir yapı var,sinyal ucları direkt olarak mixer entegreye gidiyor. Araç üzerinden bir kaç görüntü. Cam açma ve kapı kolu içi aydınlatmalarımız. Kaset çalar ve kalorifer ayar kısmı. Arka koltuktan görünüm. 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Soyer Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Oktay abi ellerine sağlık... çok güzel olmuş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Yorum yapmaya gerek yok Her zamanki gibi çok başarılı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 gerçekten güzel olmuş,elinize sağlık. yaptığı işe aşk ile bağlananın elde ettiği sonuç bir başka oluyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Ellerinize sağlık. Sanayilere sizin gibi ustalar adamlar lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Ayrı ayrı teşekkür ederim. Km göstergesindeki kırmızı bölümleri şimdi çok daha güzel oldu.6 ve 7 bölümlerinde neredeyse kan kırmızı tonunu yakaladım ve kapattım.Mavilerede artık 0 derecesine yakın sızmada yok.Şimdi tam içime sindi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Ellerine sağlık Oktay ustam Keyifle takip ediyorum uygulamalarını Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adnan GÖKDEMİR Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Oktay abi yapma böyle şeyler, Ankarada olan var olmayan var Ellerine sağlık, seni durdurmak ne mümkün Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Ellerin dert görmesin Oktay abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Eline sağlık abi,pınarın arabamı bu . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Teşekkür ederim. Çaglayan arkadaşımızın geceuçuşu forumundan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Ali ÇAVUŞ Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Her zaman diyorum ya abi sen bir sanatçısın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yer mekan önemli degil.İzmir'den bi Fiesta'cı arkadaş sadece tavan lambasını söküp yolladı sub yapacagım içine led döşedim ve ayak altı ledi yaptım,bugün kargolayacagım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Kırmızı sızmasın diye yaptıgım parçalar. Kırmızı tonu daha güzel yapmak için bordoya yakın boya (oje)sürdüm. Ve sonuç tam istediğim gibi oldu. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Valla ustam tek kelimeyle mükemmelsin maşallah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap