Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Bilerek demişler onu buarada ülkede ülkeye tatlar değişiyor araştırma abd içinde, onları kola leş gibi şekerli :kıhkıh: onları zero'su bizim normal gibi.. araştırma yüksek ihtimal onlara göre yapılmıştır..yani rahat olun içmeye devam tamam anlaşıldı, en az 2 günde bir kola içen bir arkadaşımız tanımlamasını sana yapıştırıyorum, seni postansiyel hastalıklı adam seni Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Rivrivriv de rivrivriv.... görürüm seni ilerde o zaman da diycek misin bakalım rivrivriv...? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 O cevap, alıntı sahibine anladı o cevabın hoşuma gitti, o nedenle yazdım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 tamam anlaşıldı, en az 2 günde bir kola içen bir arkadaşımız tanımlamasını sana yapıştırıyorum, seni postansiyel hastalıklı adam seni Ben genelde sprite içerim ama beyaz olduğu için sanki daha temiz kalpli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yakup kanka gel sen. Diyet yapan adamlar bunlar :kıhkıh: Çorba salataa yapıştır gitsin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Bilerek demişler onu buarada ülkede ülkeye tatlar değişiyor araştırma abd içinde, onları kola leş gibi şekerli onları zero'su bizim normal gibi.. araştırma yüksek ihtimal onlara göre yapılmıştır..yani rahat olun içmeye devam lan herşeyin bahane be... iç tamam, zero iç hatta varsa minus iç... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 görürüm seni ilerde o zaman da diycek misin bakalım rivrivriv...? Zaten şimdide Maşallahı var.... :kıhkıh: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Ben genelde sprite içerim ama beyaz olduğu için sanki daha temiz kalpli Aynı ben, bende yıllardır spritedan vazgeçemiyorum, niyeyse masum geliyor bana, basket masket ayağına Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Ben genelde sprite içerim ama beyaz olduğu için sanki daha temiz kalpli Ha Cochineal 'siz, ha Cochineal 'li... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yakup kanka gel sen. Diyet yapan adamlar bunlar :kıhkıh: Çorba salataa yapıştır gitsin Mert...bir bomba daha.... :kıhkıh: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Zaten şimdide Maşallahı var.... :kıhkıh: ben diycektim de şimdi alınır gidip evde kendini yatağa atıp ağlar diye demedim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 ben diycektim de şimdi alınır gidip evde kendini yatağa atıp ağlar diye demedim.. Sorma yazmamak için kendimi tutmaya çalıştım ama olmadı işte... :kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Hepiniz aynı anda gelin Tek tek umursamıyorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 ben diycektim de şimdi alınır gidip evde kendini yatağa atıp ağlar diye demedim.. Sorma yazmamak için kendimi tutmaya çalıştım ama olmadı işte... :kıhkıh: Hepiniz aynı anda gelin Tek tek umursamıyorum gerçi yatağa atıp ağlar dedim de atlamasın yatağa mazallah bir sürü masraf sonra... vurun abalıya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 cocacolaya en yakın tat bimdeki le coladır inanmayan test etsin... kimne içerse içsin ya banane miletin yediği içtiğinlemi uğraşıcam...allaalla... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap