Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 kimne içerse içsin ya banane miletin yediği içtiğinlemi uğraşıcam...allaalla... Bu cevabın Türkçesi : Ne zıkkım içerseniz için 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 yahu konuya bak, bizi birbirimize düşürecek yahu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Bu cevabın Türkçesi : Ne zıkkım içerseniz için :kıhkıh: yani fena durmamış aslında... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 yahu konuya bak, bizi birbirimize düşürecek yahu.. Cola'nın zararları Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Meretin adı bile zarar hakkaten yawww.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Bu cevabın Türkçesi : Ne zıkkım içerseniz için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Pepsi için Pepsi o daha zararsız 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 sevmedim espirilerinizi hıh...tren de tren öpsün seni zeki müren bu ne ya....halbuki yako günlerce güldürür beni...keskin ve net...ah ahah ..bide bora son zamanlarda mert...alperenede gülüyom da sitcomlardaki kahkaha efektleri duyoyrum hep yazdıgının arkasında öyle hafiften hade ayıp olmasın bahabında gülüyom...yoksa cıksss... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 sevmedim espirilerinizi hıh...tren de tren öpsün seni zeki müren bu ne ya....halbuki yako günlerce güldürür beni...keskin ve net...ah ahah ..bide bora son zamanlarda mert...alperenede gülüyom da sitcomlardaki kahkaha efektleri duyoyrum hep yazdıgının arkasında öyle hafiften hade ayıp olmasın bahabında gülüyom...yoksa cıksss... laf çok icraat yok... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 2987-1123=1864 işte fark bukadar köftehor.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Gerçekten şeker hastalığına davetiye,şeker oranı çok yüksek biz içerken algılayamıyoruz ama . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 şeker hastalığını bilemem..ama ciddi bir içici arkadaşım KOLİT oldu ve uzun süre tedavi gördü...bagırsak mukozasına inanılmaz zararı var.. elbette..bazen bende bolbuzlu limonlu bir bardak kolaya hayır diyemiyorum ama ...çok sevmem...en güzeli dogal meyvesuları.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 2987-1123=1864 işte fark bukadar köftehor.... 1 - 1123 = ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 zara güzelmiş yako begendim ilkbahar-yaz kreasyononu garfilede bişiler bakmaya gittim...tavsiye... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 kolaya karşı antipatim var,limonata,soda,ayran tercihim ,sorsanız bana yağmurdan kaçıyorum ama doğru yoldamıyım bilmem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap