özer aygül Oluşturma zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 11, 2012 (düzenlendi) 1. kontağı aç (motor kapalı) 2. göstergedeki tüm ışıklar sönsün 3. kemeri 3 kere tak-çıkart 4. far park ışıklarını aç-kapat 5. kemeri 3 kere tak-çıkart. kemer ikaz 3sn yanacak. 6. 7sn içinde ışık sönecek. kemeri 1 kez tak-çıkart 7. kemer ikaz sistemi aktif olacaktır (zaten aktif ise pasif olur) sistemin aktif oluğunda: kemer ikaz lambası 3sn içinde 4 kere yanıp söner, 3sn sönük kalır, 3sn içinde tekrar 4 kere yanıp söner sistemin pasif oluğunda: kemer ikaz lambası 3sn içinde 4 kere yanıp söner denedim oldu forum un c max bölümünde gördüm focus a uyguladım oldu ihtiyacı olanlar için kullanılabilir Mayıs 11, 2012 özer aygül tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 valla en kolayı ve emniyetlisi kemeri takmak olacaktır Bilgi olarak teşekkürler 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 hakikaten bu kadar uğraşana kadar takın gitsin nedir ki yani.. bpğazınıza dolayıp asmıyorlar o kemerle, emniyet için.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Sabote ediyorlar bak kaybolanlar oluyor onu geri getirmek için biz anlatıyoruz.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Gerçekten güzel bir paylaşım,aparat takana kadar bunu bir deneyim olacak mı bakalım,zaten aparat taktığımızda kemer varmış gibi algılamış oluyor,ALLAH vermesin ufak bir kazada bile hava yastıklarını açabilir . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Gerçekten güzel bir paylaşım,aparat takana kadar bunu bir deneyim olacak mı bakalım,zaten aparat taktığımızda kemer varmış gibi algılamış oluyor,ALLAH vermesin ufak bir kazada bile hava yastıklarını açabilir . F2 için durum farklı.. Buyrun; Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Gerçekten güzel bir paylaşım,aparat takana kadar bunu bir deneyim olacak mı bakalım,zaten aparat taktığımızda kemer varmış gibi algılamış oluyor,ALLAH vermesin ufak bir kazada bile hava yastıklarını açabilir . peki bunu yaptığınızda Allah muhafaza büyük bir kaazada hava yastıkları açılmazsa..? yani hava yastıklarının ufak kazada açılmasına üzülüyorsunuz ama canınızın hava yastığı kadar kıymeti yok mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onderpeker Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Kısa mesafe kullanırken çok sinir bozucu olabiliyor. Takmayı her zaman tercih ederim normal sınırlar dahilinde. Ancak yolcu olarak binenler için bazen "ötsün dursun bişey olmaz" gibi sözler duyup, arabanın ağır tahriklerine direnenlere de illet olduğum için pasifize etmeyi düşünebilirim. Ben zaten kendim ve sevdiklerim için ön-arka farketmez zorunlu kılıyorum normal suratler için... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 peki bunu yaptığınızda Allah muhafaza büyük bir kaazada hava yastıkları açılmazsa..? yani hava yastıklarının ufak kazada açılmasına üzülüyorsunuz ama canınızın hava yastığı kadar kıymeti yok mu? Uzun yolda kemer kullanıyoruz,şehir içindende kullanmıyoruz,ben kullanmıyorum daha doğrusu . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adnan GÖKDEMİR Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Uzun yolda kemer kullanıyoruz,şehir içindende kullanmıyoruz,ben kullanmıyorum daha doğrusu . Bakkala ekmeğe giderken bile kemerimi takarım...Çoluk çocuk evde ekmek bekliyor. 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Uzun yolda kemer kullanıyoruz,şehir içindende kullanmıyoruz,ben kullanmıyorum daha doğrusu . şehir içinde kaza olmaz mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Bakkala ekmeğe giderken bile kemerimi takarım...Çoluk çocuk evde ekmek bekliyor. Doğru söylüyorsun,bu konu tartışmaya açsak ne yorumlar gelir Ben kemer sevmiyim . şehir içinde kaza olmaz mı? Olur tabiki olmaz değil ama ben takmam,takmamak iyimi değil ama alışkanlık takmanızıda tavsiye ederim,mesela ceza yerim diye asla sis kapatmam yakın çevrem iyi bilir . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adnan GÖKDEMİR Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Doğru söylüyorsun,bu konu tartışmaya açsak ne yorumlar gelir Ben kemer sevmiyim . Olur tabiki olmaz değil ama ben takmam,takmamak iyimi değil ama alışkanlık takmanızıda tavsiye ederim,mesela ceza yerim diye asla sis kapatmam yakın çevrem iyi bilir . İbo sen bize lazımsın.Bende önceden pek takmazdım..Düşündüm ve dedimki arabada kemer takmazsam o bana takacak, Alışırsın ibocum..Alışırsın tak sen... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
özer aygül Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Arkadaşlar konu amacı dışına çıktı sanırım mesele kemer takıp takmamak değil sadece eğer o ses sizi rahatsız ediyorsa devre dışı bırakılabiliyor ve nasıl olacağını yazdım. bir hekim olarak kesinlikle kemer hayat kurtarıcıdır. karşılalştığım çoğu trafik kazasında ölenler ve yaralananları düşündüğümde kesinlikle kemer takılmalı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Paylaşım için teşekkürler abi,kemer kullanımı konusunda hassas da olsam bu uyarı sesi beni benden alıyor,200 m mesafe bakkala bile sessiz sakin gitmeye müsade etmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap