Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Ön yolcu icin ikaz veriyor mu F3 ler araştirdim bulamadim,ya da sensorde sorun var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Ön yolcu icin ikaz veriyor mu F3 ler araştirdim bulamadim,ya da sensorde sorun var. Evet ikaz veriyor. İptal olmuş olabilir 7 ya da 9 kere çıkarıp takın düzelir sensör bozuk değilse Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Tesekkur ederim,kontrol etmek lazim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Tesekkur ederim,kontrol etmek lazim. Forumda konusu var ikazı devreye sokup çıkartmakla ilgili. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Forumda konusu var ikazı devreye sokup çıkartmakla ilgili. Evet gördüm onu da.Tesekkurler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Forumda konusu var ikazı devreye sokup çıkartmakla ilgili. Dediğiniz gibi nasıl olduysa devreden çıkmış.Hallettim.Uyarı vermiyordu bende dikkat etmemiştim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Bir şekilde benimki de ötmez oldu bilinçli yapmadım.Dün bir farkettim çalışmıyor.Aslında onun sayesinde kemer taktırıyordum.Gitti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Bir şekilde benimki de ötmez oldu bilinçli yapmadım.Dün bir farkettim çalışmıyor.Aslında onun sayesinde kemer taktırıyordum.Gitti. İkazı kaldırma işlemini uygulayın düzeliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Paylaşım için teşekkürler ama denemiycem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur karadağ Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2014 denedim buğün ama ilk arabayı çalıştırdığımda gerçekten ötmedi sonra biryere park edip bir daha çalıştırdığımda iptal oldu. neden sürekli kaydolmuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Üstün Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 İkazı kaldırma işlemini uygulayın düzeliyor ben her nasıl ettimse sadece sürücü tarafı için ikaz açık şekilde ayarladım. sonra tekrar işlemleri uygulayıp düzelttim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğancan Kapıcı Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Abicim çok teşekkürler değerli paylaşımın için fakat emniyet kemeri hayat kurtarır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Kemaloglu Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 (düzenlendi) Ben yaptım oldu büyük bir eksiklik giderdik kafam dinlendi:)))) Mart 27, 2014 Alper Kemaloglu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Kendi arabamdan önce patronun mondeosunda deneyim dedim meraktan...oldu ve şu an ikaz ötmüyor..mondeodada bu sistem geçerli oluyormuş öğrenmiş oldum ama düzeltemiyorum şimdide:(..yarın tekrar bir deneyeyim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Çetiner Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Arkadaşlar arabayı çalıştırdığımda emniyet kemeri ikaz göstergesi bir süre sonra sönüyor.Daha önce yazdıklarınızı denedim ama olmadı.Yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap