Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Kutup ayıları neden penguen yemezler.....bilenler cumburlop dalmasın lütfen bilmeyenlere düşünme fırsatı tanısınlar.... Biliyom da dalmıyım hemen ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Kutup ayıları neden penguen yemezler.....bilenler cumburlop dalmasın lütfen bilmeyenlere düşünme fırsatı tanısınlar.... Önceden duyduğum bir soru değil o yüzden cevaplıyorum.. Ayrı kutuplarda yaşarlar da ondan.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Resimdeki sanatçı ??? Bence şair bayrağa seslenmiş burda.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Bence şair bayrağa seslenmiş burda.. of sabah sabah öldüm gülmekten :zha: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Bir futbol maçında serbest vuruşu kullanan futbolcu topu kendi kalesine atarsa hakemin kararı ne olur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Bir futbol maçında serbest vuruşu kullanan futbolcu topu kendi kalesine atarsa hakemin kararı ne olur? Gol Sayılmaz, Korner verebilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Gol Sayılmaz, Korner verebilir http://triton.elk.itu.edu.tr/~derya/oyun_kurallari/kural_13.htm 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 http://triton.elk.it...ri/kural_13.htm itu.edu.tr hizaya getirirdi he doğru dedim tabi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 (düzenlendi) Her erkekte vardır, uzunlukları farklıdır; kimininki uzun kimininki kısa olur. Evlenene kadar yalnız başına evlendikten sonra karısıyla ortak kullanır. Örneğin; Arnold Scharwezenegger'inki uzun..... Brad Pitt'inki kısa....., Madonna'nın böyle bir şeyi yok... Papa'nın var, ama kullanmıyor... Clinton sürekli onu kullanıyor... BU NEDİR?....(Not: Bilenler değil, bulanlar cevaplasın lütfen) Aralık 14, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Her erkekte vardır, uzunlukları farklıdır; kimininki uzun kimininki kısa olur. Evlenene kadar yalnız başına evlendikten sonra karısıyla ortak kullanır. Örneğin; Arnold Scharwezenegger'inki uzun..... Brad Pitt'inki kısa....., Madonna'nın böyle bir şeyi yok... Papa'nın var, ama kullanmıyor... Clinton sürekli onu kullanıyor... BU NEDİR?....(Not: Bilenler değil, bulanlar cevaplasın lütfen) google'dan bulanlar da cevap verebilir mi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Her erkekte vardır, uzunlukları farklıdır; kimininki uzun kimininki kısa olur. Evlenene kadar yalnız başına evlendikten sonra karısıyla ortak kullanır. Örneğin; Arnold Scharwezenegger'inki uzun..... Brad Pitt'inki kısa....., Madonna'nın böyle bir şeyi yok... Papa'nın var, ama kullanmıyor... Clinton sürekli onu kullanıyor... BU NEDİR?....(Not: Bilenler değil, bulanlar cevaplasın lütfen) Mühim olan boyutu değil ne kadar anlamlı olduğu deyip sıyrılayım aradan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 ben bilmiyordum .. Bu tür sorular hep ters köşe olduğundan cevabın bulmam 3-4 saniyemi aldı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 (düzenlendi) ben bilmiyordum .. Bu tür sorular hep ters köşe olduğundan cevabın bulmam 3-4 saniyemi aldı Eeee? Akşama yazarsın artık... google'dan bulanlar da cevap verebilir mi? Çok fazla google kullanma beyin hücrelerinde atrofiye (körelme) umursayacağını oluyormuş. Bu durumun cinsel fonksiyon ile doğrudan ilişkisi olmadığından Türk'lerin pek umursayacağını zannetmiyorum... Aralık 14, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 soyadı sanırım; soru bize erkeklik organını düşündürüyor ama cevap soyadı olmalı. Gerçi madonnanın soyadı var ama o da papa gibi kullanmıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap