Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 atrofiye (körelme) umursayacağını oluyormuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 E ışte fazla google kullanmanın sonucu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 E ışte fazla google kullanmanın sonucu yazacaktım da ayıp olur diye yazmadım. ama madem ki teşhisi sen koydun bir doktor olarak, ben daha üstüne birşey demem, diyemem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Ya işte öyle iki vaka arasında yazınca bir cümleyi yazarken bir sonraki cümleyi düşünüyor oluyorum ve fark etmeden düşündüğümü yazıyorum. Bir doktor arkadaşla konuştum yaşlılıkta oluyor böyle şeyler beyin damarların kireçlenmiş dedi. Hayırlısı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Abi ben onu da ince esprilerinden sanmıştım oysa Google araması falzla yaptığın anlaşılsın diye Soyadı doğru mu bu arada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Ya işte öyle iki vaka arasında yazınca bir cümleyi yazarken bir sonraki cümleyi düşünüyor oluyorum ve fark etmeden düşündüğümü yazıyorum. Bir doktor arkadaşla konuştum yaşlılıkta oluyor böyle şeyler beyin damarların kireçlenmiş dedi. Hayırlısı... Porçöz iyi geliyormuş diyolla... Abi ben onu da ince esprilerinden sanmıştım oysa Google araması falzla yaptığın anlaşılsın diye Soyadı doğru mu bu arada Ulu Google der ki; doğru... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap