Mert Gülkokan Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2012 (düzenlendi) Paketimizi açıyoruz karşımıza gelenler... Gerekli ekipmanları hazırlıyoruz. 1 adet yıldız tornavida, gerektiği kadar bolcana siyah silikon ve 4 adet pul.... Kolçak haznesi ile araba arasında bağlantı sağlayacak aparat arasında oldukça iyi bir montaj yapmak lazım. Bu nedenle birbirine değecek yüzeyi komple siyah silikon ile kaplıyoruz. Sonrasında alt parçayı birleştiriyoruz ve kutu içinden çıkan 4 adet vidayı takıyoruz. Ben burdaki vidaların arasına pul koydumki vidaların oturma yüzeyi artsın sonrasında gevşemesin.... Ve ilk adım tamamlandı. Sıra geldi arabaya takmayı... Arabanın plastiğine oturacak parçanın resimdeki bölgelerine de bolcana siyah silikon sürüyoruz ki gevşeme yapmasın. Ve montaj tamamlandı. Benim elimde matkap yoktu maalesef o yüzden biraz zorlandım vidaları takarken. Ama oldukça güzel oldu konforumuz arttı... Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Mayıs 12, 2012 Mert Gülkokan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Güzel olmuş. Elinize sağlık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Abi güzel olmuş da sen yinede bunu üstüne fazla yüklenme ne olur ne olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Gülkokan Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Abi güzel olmuş da sen yinede bunu üstüne fazla yüklenme ne olur ne olmaz ben ufak tefek bir adamım:) üzerinde 40 kiloya dayanır yazıyor 10 kilo uygulama olasılığım bile düşük:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Soyer Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 İyi günlerde kullanın...Gayet şık ve güzel olmuş... :nazar: Fiyatı ve tedarik hakkında bilgi verirmisiniz??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ünay V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Güzel olmuş,bir zamanlar bende almıstım ayaklı delmek zorunda kaldı döşemeyi taktırmadım ama bu aynı orjinal gibi olmuş Elinize sağlık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Gülkokan Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 İyi günlerde kullanın...Gayet şık ve güzel olmuş... :nazar: Fiyatı ve tedarik hakkında bilgi verirmisiniz??? Selçuk Hocam, Parçayı hepsiburada'dan aldım. Kafamdaki fiyat 150 idi. Bu tarz şeyleri ordan almayı tercih ediyorum .Fiyat 150 ye düşünce direk aldım. Birazda arkadaşımın gazına geldim. Şunu diyorum ki düşünmeden hemen al. Bu zamana kadar hep bir yer eksik kalmış. http://www.hepsiburada.com/Liste/armster-ford-focus-98-02-orjinal-kol-dayama-kolcak-siyah-9897/productDetails.aspx?productId=otelf9897&categoryId=20036504 http://www.hepsiburada.com/Liste/armster-ford-focus-02-05-orjinal-kol-dayama-kolcak-siyah-10670/productDetails.aspx?productId=otelf10670&categoryId=20036504 Senin aracı tam hatırlayamadım. Mayajlısının ki daha farklı ilk modele göre... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Güzel olmuş....Elinize sağlık.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Soyer Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Selçuk Hocam, Parçayı hepsiburada'dan aldım. Kafamdaki fiyat 150 idi. Bu tarz şeyleri ordan almayı tercih ediyorum .Fiyat 150 ye düşünce direk aldım. Birazda arkadaşımın gazına geldim. Şunu diyorum ki düşünmeden hemen al. Bu zamana kadar hep bir yer eksik kalmış. http://www.hepsibura...goryId=20036504 http://www.hepsibura...goryId=20036504 Senin aracı tam hatırlayamadım. Mayajlısının ki daha farklı ilk modele göre... 2000 Focus1 benim araç... Gerçekten çok güzel olmuş, iyi günlerde kullanman dileğiyle... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 bu koçak olayını FIII ile ilk defa yaşadım ve araba kullanma tarzım değişti yahu, çok güzel olmus ellerinize sağlık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ilker kadılar Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Gelen üründen anlamadığım bişey var kutusunda armster ve armrest isimli iki ayrı marka var neden böyle anlamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Gülkokan Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Gelen üründen anlamadığım bişey var kutusunda armster ve armrest isimli iki ayrı marka var neden böyle anlamadım. resimlere de dikkatli baktım ama her ikisinde de armster yazıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 armster ve armrest isimli iki ayrı marka konuyu hortlatacağım ama cevap vermek istdim.. Armster marka... Armrest ise bizim kolçak dediğimiz parçanın ingilizcesi. Arm= Kol , Rest= Dinlenmek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sezer Akoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 merhaba acaba bu kolcagı bn nerde bulabilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Avni_Duman Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2015 Merhaba, kolçağı hangi siteden ne kadara aldınız teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap