Nihat Abukan Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2012 http://www.araba.com/4633688/Ford-Focus-16-TDCi-Titanium yorumlarınızı yazarsanız sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 16000 km yazıyor ama şu an 17500 km.de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Mustafa Karaaslan Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 galeriye çay içmeye bile girmem ama fiyat dizel titanyum hele bide x paket bir araç için iyi sağlam bir pazalıkla daha da güzel olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 galeriye çay içmeye bile girmem ama fiyat dizel titanyum hele bide x paket bir araç için iyi sağlam bir pazalıkla daha da güzel olur 41500 iyi mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Soru için galiba çok kötü bir zaman seçtim.Maçtan sonra sorayım o zaman. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Soru için galiba çok kötü bir zaman seçtim.Maçtan sonra sorayım o zaman. İkinci el piyasasını bilen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Araçta ESP de varmış işaretlemişler. Gösterge panelindeki menüden kontrol edebilirsiniz onu Aracın darbesi v.s si yoksa verilen fiyat gayet iyi bence Bi servis ve tramer kaydını çıkarın isterseniz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Araçta ESP de varmış işaretlemişler. Gösterge panelindeki menüden kontrol edebilirsiniz onu Aracın darbesi v.s si yoksa verilen fiyat gayet iyi bence Bi servis ve tramer kaydını çıkarın isterseniz ESP ye dikkat etmedim fakat darbe,boya,hata yok diye söylendi bana, gerçi aracı görmeye de gittim gayet güzel görünüyor ben fikir edinmek amacıyla salı gününe kadar müsaade istedim.Şayet almaya karar verirsem servis ve tramer kayıtlarına bakarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Araç güzel bence Duruşunu beğendim Fiyatta güzel Sizede uygunsa stickeri gönderelimmi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Araç güzel bence Duruşunu beğendim Fiyatta güzel Sizede uygunsa stickeri gönderelimmi Yakın gibi ) olursa hemen göndermeniz yönünde ricalarımı iletirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Hayırlısı olsun Nihat abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Hayırlısı olsun Nihat abi Amin Ogün, çok teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Valla Boya Değişen Yoksa Bence 41500 iyi, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Valla Boya Değişen Yoksa Bence 41500 iyi, Boyası, değişeni yokmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Herşey yazıldığı gibiyse alınır bence gönül rahatlığıyla,fiyatta sıkıntı yok bence.Ama verilen bilgilerin doğruluğunu iyice bi araştırmak lazım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap