Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Herşey yazıldığı gibiyse alınır bence gönül rahatlığıyla,fiyatta sıkıntı yok bence.Ama verilen bilgilerin doğruluğunu iyice bi araştırmak lazım. Elbette şimdi top bende karar verirsem a'dan z'ye herşeyine baktırırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Ben dizel arabaya binmem ama tercihtir,2009 model x paket bir araç beyaz renk benim paramla 40500 eder 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Ben dizel arabaya binmem ama tercihtir,2009 model x paket bir araç beyaz renk benim paramla 40500 eder Tam kesin bir şey yok gerçi ama olursa ki benimde ilk dizelim olacak.Bakalım çok az yakıyor diye yere göğe sığmayan dizel nasılmış?Bizde tadına bakarız o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Tam kesin bir şey yok gerçi ama olursa ki benimde ilk dizelim olacak.Bakalım çok az yakıyor diye yere göğe sığmayan dizel nasılmış?Bizde tadına bakarız o zaman Hele hele ecoboost'tan sonra bakalım ne kadar tatmin olurum belli değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Hakkınızda hayırlısı olsun . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Araç denildiği gibiyse, 40-42 arası eder bence. Siz 39 verin ortayı bulun pazarlıkta 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Elbette şimdi top bende karar verirsem a'dan z'ye herşeyine baktırırım. Eğer araç galerideyse herşey dahil baktırmakta ve galeriye satan vatandaşıda bulup bilgi almakta fayda var,yanlış anlaşılmasın araç çok temiz ve km nin düşük olduğun en kötü ihtimaller üzerinden araştırma yapıp sağlıklı sonuca ulaşmak için. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Hakkınızda hayırlısı olsun . Amin cümlemiz için, teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Araç denildiği gibiyse, 40-42 arası eder bence. Siz 39 verin ortayı bulun pazarlıkta Çok şey denedim ama 41500 son diyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Eğer araç galerideyse herşey dahil baktırmakta ve galeriye satan vatandaşıda bulup bilgi almakta fayda var,yanlış anlaşılmasın araç çok temiz ve km nin düşük olduğun en kötü ihtimaller üzerinden araştırma yapıp sağlıklı sonuca ulaşmak için. Elbette adam neticede galerici ince eleyip sık dokumak lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Çok şey denedim ama 41500 son diyor. Almayın o zaman. Yeni kasa hem teknoloji hemde sürüş keyfi açısından bundan üstün olan arabanızı 47500 e sattınız. Bu da alsın arabasını turşusunu kursun. Benim gözümde o araba 37-40 arasında alınırsa bestbuy olur. Aksi halde hiçbir anlamı yok. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Mertol ile tamamaen aynı fikirdeyim. 3 yaşında modeli değişmiş bir araba ne kadar temiz ve donanım zengini olursa olsun yenisinin %60'ı fiyata olmalı en fazla. Aslında yarıya olmalı da işte ülkemin özel pazar şartlarına bir güzellik olsun diye fazla yazdım. Ben olsam biraz bekler 1.0 EB sıfır alırım aynı paraya. 1.6 EB'dan sonra nasıl geldiğine gelince... 3 gündür 2010 Trend dizel kullanıyorum. Göstergeler bana oyuncak gibi geldi. Motor ise alt devirde çok güzel çekerken üst devirlerde soluğu kesiliyor. Sürüş sorunsuz, kısacası pekala kullanılır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Trendlerdeki düz turbo. VGT değil. Dolayısı ile üstlerde cılız biraz. Ama ömrü daha uzun.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Buarada not düşeyim Yeni Focuslarda 95 veya 115 turbo farkı yok.. tdci Garrett değişken geomet. turbo kullanılıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Benim bir arkadaşımda 95 lik trend şirket aracı var ve üzerindeki gayet kp39 turbo. 115 liklerde garret gt1249 var.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap