oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Eski Beşiktaşlı olarak GS yi tebrik ediyorum...Avrupa da başarılar.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Gülkokan Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Besiktasli olarak galatasarayi tebrik ederim ancak her sezon sonu sunu anliyorum ki ne kadar maganda bir toplum oldugumuz ortaya cikiyor Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 (düzenlendi) Yanlış okumussunuz. Ölmedi Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yakup o çocuk ölmedi ama insanlığın, dostluğun, kardeşliğin öldüğünün iyi bir delili olduğunu düşünüyorum. Ama ölmediğine sevindim. (Allahım ya şuna bak, Bir futbol müsabakasında çocuk ölmedi diye seviniyorum, ) Eski Beşiktaşlı olarak GS yi tebrik ediyorum...Avrupa da başarılar.... Eski Beşiktaş'lı ne demek Oğuz. Öyle şey mi olur. Çok ayıp çok. :D Mayıs 13, 2012 Ümit Vaysaloğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Tebrikler... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Belki yeri değil ama toplumdaki ezik ve fakat ofkeli ilkel yaşam formlarının ve hedef arayan şuursuz bir saldırganlığın giderek arttığının bilincinde olmamız lazım. Bu şuursuz kalabalık dün polis araçlarını ve ambulansları dahi tahrip edecek bir gözü dönmüşlük sergiliyor. Ve belki daha acısı güvenlik güçleri aciz kalıyor. Bu süreç farklı hedeflere yönelerek ve güçlenerek devam edecek. Takım tutma buna kılıf olarak kullanılıyor. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Galatasarayı tebrik ediyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Eski Beşiktaşlı olarak GS yi tebrik ediyorum...Avrupa da başarılar.... Her ne kadar başarısız olsak da 2. ligde oynamayı hak etsek de Beşiktaşlı yız biz kardesim, biz gider tezahüratımızı yapar stres atar geliriz.. Bir gün elbet bizim de başarılarımızın konuşulacagı zaman gelecektir. Umutluyuz yani 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden .Felipeeeeeeeeee Melooooo 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Aslanımızı tebrik ediyoruz . Ama güzel bir futbol yoktu sahada,fenerin çirkefliği ile maç vasat geçti . Akşam kutlamalarda güzeldi olan araçlara oldu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Tebrik eden tüm dostlara teşekkür eder, bende takımımı bu başarısından dolayı kutlarım. Ama beni ancak uluslararası başarı çok sevindirir ve mutlu eder. Onun için ilk adımı attık sadece. Keşke bu olaylar olmasa, futbol için kimse hayatını kaybetmesede biz şampiyon olmasakda olur. Maça gelince, kötü oynadık yenilmemeye beraberliğe oynadık, iyi direnç gösterdik ve istediğimizi aldık o kadar. Fener'de iyi pas yaptı baskı kurdu ama istediği net pozisyonlara giremedi, bunda Alex'in olmamasının etkside vardı. Dia'nın kırmızı kartı öncesi hakemin faul kararı yanlıştı. Maçta çok gergin geçmedi, sadece 1 kez bi faul sonrası arbede oldu. Oda bu streste normal sayılır. Maç bitip, kupa verilme durumuna kadar taraftar gayet iyiydi böyle bir maça göre. Ama kupayı orada aldırmamak için, maç içindeki güzel hava tersine döndü ve sonrası malum. Neyse birgün kazanınca medenice sevinmeyi, kazanmayı ve kaybetmeyi hazmetmeyi öğreniriz toplumca inş. Şampiyonluğumuz hayırlı olsun. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 (düzenlendi) Yakup o çocuk ölmedi ama insanlığın, dostluğun, kardeşliğin öldüğünün iyi bir delili olduğunu düşünüyorum. Ama ölmediğine sevindim. (Allahım ya şuna bak, Bir futbol müsabakasında çocuk ölmedi diye seviniyorum, ) :D Eski Beşiktaş'lı ne demek Oğuz. Öyle şey mi olur. Çok ayıp çok. :) Eskileri arar olduk takım kalmış yabancıların eline çocukluğumuzun BJK si yok yabancıların tekelinde, istkrarsız ,fb ve gs nin gölgesinde kalmış bir takım var..son şike vs olayları futbol dan iyice soğudum..gol atsan teşvik yesen şike oluyor.. Mayıs 13, 2012 oğuz mete tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap