Cenk Oguz Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2012 Mrb arkadaşlar. Aracım 2006 focus hb tdci. Geçen gün arabamı bakıma götürdüm. bana bu parçaların değişmesi gerektiğini söylediler. (zrot, 2 ön amortizator, 1 tane şanzuman dişlisi ve motor takozu) bana sunulan fiyat işçilik dahil 1.400 tl bana biraz pahlı geldi. görüşleriniz neler acaba ? bilgi almak istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Hangi şikayetler ile gitmiştiniz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cenk Oguz Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Turbom bozuldu. topkapı da bir yerde yaptırdım. 1 ay geçmeden tekrar bozuldu. garantisi olduğu için yaptırıp başka ustaya göstermek istedim arabayı, çunku araçta aşırı tork ve güç kaybı var ve gaza basarket tırtırtırtır diye bir ses geliyor ama araçta ne tork var ne bişi. (ne yazık ki hala aynı sorunu yaşıyorum). Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 İyide yazdıüınız parçaların hiçbirisinin turbo ile alakası yokki.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cenk Oguz Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 o yüzden size danışmak istiyorum. ben farklı bir nedenle götürdüm. bana farklı şeyler söylendi. :/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Ateş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 tezat bi durum var ilginç... Ön takım ve motoru tutan parçaları söylemiş ilginç ustayım diye gezen mahlukatlar var ortada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap