özer aygül Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2012 arkadaşlar daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama focus 3 te uzaktan kumandanın bagaj açma düğmesine 2 kez basınca sadece bagaj kapağı açılıyor diğer kapılar açılmıyor. sonra bagajla işimiz bitince bagaj kapağını kapattığımızda otomatik olarak kendiliğinden tekrar kilitleniyor ya bu sırada aman dikkat anahtarı bagajın içinde unutmayın hatta kapağı kapatmadan önce anahtarın dışarda olduğundan emin olun çünki anahtar içerde de olsa kapağı kapattığınızda bagaj dahil heryer kilitleniyor ve tek çare yedek anahtarla aracı açmak 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Kötü bir deneyim olmus ama kullanma kitapçığında bağırıyor sakın anahtarı aracın içerisinde bırakmayın diye. Geçmiş olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Bilgilendirme için teşekkürker... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Bu arada bir kız arkadaşım, anahtarını aracın içerisinde unutmuş, yedek anahtarı da olmayınca evdeki koca balyozu alıp camına darbeler indirmeye başlaması ve o esnada evin önünden geçen araçlar (polis aracı dahil) şaşkın gözlerle ona bakmasını hatırladım, tam yurdum insanı görüntüsü ama kimse resimlememiş Bu arada polisler durup, sormamışlar bile ne yapıyorsun sen diye, o da ciddi bir şekilde ilginç! 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onderpeker Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 F1, F2, F3 hepsinde durum böyleydi. Bagajı tek açardı kumandanın bagaj açma tuşuna basınca. Sonra bagaj kapanınca her yer kilitlenirdi doğal olarak. Ben bir defa yaptım bahsi geçen olayı... F1 vardı o zamanlar, hem de şehir dışı pikniğe gittiğimizde. Sağolsun orada bulunan bir vatandaş durumu farketti, mazot parasına eve gittik yedek anahtarı aldım geri gittik. Sanırım şehrin 100km falan dışında bir yerdi. Zamanın parasıyla -2004 falandı- 20TL vermiştim. Halen hatırlarım... Oluyor böyle şeyler, dikkatli olmak lazım, güvenlik adına yapılan bir uygulama olduğu için eleştirel yaklaşmıyorum hiçbir zaman... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
özer aygül Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Ben yedek anahtar cebimde iken denedim kaza sonucu başıma gelmedi bu arada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 (düzenlendi) Focus 2 ön kaput anahtarla açıldığından, anahtarı çıkarıp motor üstüne falan koyup kaputu kapatırsanız da araç açık ve anahtarsız kalabiliyorsunuz. Yedek anahtar kmlerce uzakta evinizde olabiliyor. (yaşanmış hadise ) Ekim 19, 2014 Nihat Ö. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Akman Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 aynısı benim 2004 fiesta da oldu 2 dolmuş bir arkaş yardımı eve ulaştım yedegı aldım gıttım aracın yanına dikkat edin bencede Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2015 (düzenlendi) Ben her aracımda yedek bir anahtarı aracın altında benim bulabileceğim gizli bir yerine mutlaka yedek anahtar saklarım. Araç kaldırıldığında veya kanala girdiğinde alttan bakılınca bile görünmeyen bir yeri mutlaka var. Kablo bağı, tel gibi sağlam bir şeyle bağlanabilir veya aşağıdaki üründen alınabilir. Ben bu kutuyu anahtarcıda da görmüştüm. Amaç araç içinde anahtar unutmaya çözümse eğir immobilizersiz sadece kapıyı açacak bir anahtar yaptırmak veya anahtarsız çalıştırma olan araçlarda kumanda içindeki ucu saklamak yeterli olur. http://tr.aliexpress.com/item/Car-Accessories-Powerful-magnet-clamshell-automobile-spare-emergency-key-boxes-W288/1901844101.html Ocak 10, 2015 Özer Öztürk tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap