Önder Yılmaz Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2012 (düzenlendi) Focus 3 trened modeline criuse control takılabilir mi ? 1,6 TDCİ aracım var . Hız kontrol sistemi taktıran var mı? uyum sağlanıyor mu ? Mayıs 13, 2012 Önder YILMAZ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Önce bir sizi tanısaydık tanışma bölümümüzde. Takılır mı takılmaz mı kesin bir bilgim yok ama biraz çaba ile olmayacak iş yoktur. Mertol abi gelsin o daha iyi bilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Önce bir sizi tanısaydık tanışma bölümümüzde. Takılır mı takılmaz mı kesin bir bilgim yok ama biraz çaba ile olmayacak iş yoktur. Mertol abi gelsin o daha iyi bilir. Ben bilmem Mertol bilir olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Ben bilmem Mertol bilir olmuş ama öyle. Şkoda sorun bana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Neden uyum sağlamasın ? Yapabilen varsa olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Denemeden kim ne derse yalan söyler. Ben hiç denemedim. Trendlerdeki 95 lik motor hatırladığım kadarı ile. Dolayısı ile BCM farklı olabilir. Denemek lazım. Ancak yapabilecek biri varsa o da şahsuvardaki Yaşar ustadır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Dün amerikalının birine 2.0 Benzinli motora sahip bir focus3 e telefonda tarif ile taktırdım. IDS ten de aktive ettirdim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Önder Yılmaz
Focus 3 trened modeline criuse control takılabilir mi ? 1,6 TDCİ aracım var . Hız kontrol sistemi taktıran var mı? uyum sağlanıyor mu ?
Önder YILMAZ tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap