Engin selçuk Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2012 (düzenlendi) Sevgili Arkadaşlarım bu mutluluğu sizlerle de paylaşmak isterim: bugün bu zamana kadar ülkemizde bir çok kişinin ismini bile bilmediği bir takım tarihinde ilk kez spor toto süper lige çıkma başarısını gösterdi hemde mücadele ettiği bank asya 1. ligi şampiyon olarak. Daha bir kaç yıl öncesine kadar kendi taraftarının bile aklının ucuna dahi gelmeyecek bir başarı gösteren bu mucize takım Akhisar Belediye ve Gençlik spor. Başta Hamza Hamzaoğlu hocamız ve emeği geçen herkese bizlere bu gururu yaşattıkların için sonsuz teşekkürler.... Uploaded with ImageShack.us Mayıs 13, 2012 Engin selçuk tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Konu Spor'a alınmıştır. Tebrikler. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Tebrikler,hoşgeldiniz,umarım renk katarsınız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Tebrikler ve başarılar.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Tebrikler Akhisar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 bir Akhisarlı olarak gurur duydum...helal olsun diyorum..konu başlığı için de ayrıca teşekkürler... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Akhisar'a Süper Lig'de başarılar dilerim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Tebrikler, o değil bir sonraki seneye Avrupa ya da gidermiş hepimizin ağzı açık kalırmış... inşallah! 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin selçuk Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Cevat abi biraz ütopik bir temenni olmuş öncelikle hedefimiz kalıcı olmak, önümüzdeki sezon memleket hasretini artık gençlerbirliği-Akhisar maçında gideririm bende 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin selçuk Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 bir Akhisarlı olarak gurur duydum...helal olsun diyorum..konu başlığı için de ayrıca teşekkürler... tevfik abi, gerçekten çok gurur verici, özellikle, dün kahvehanede maç sonunda, kahvedekilerin tebriklerini kabul edip meraklı gözlerle beni süzdüklerini görünce daha da çok hissediyor insan... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 elbette..Akhisar...zaten çoktan il olmayı haketmiş bir ilçemiz...çok sevindim bir akhisarlı olarak...senide tebrik ederim... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin selçuk Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 elbette..Akhisar...zaten çoktan il olmayı haketmiş bir ilçemiz...çok sevindim bir akhisarlı olarak...senide tebrik ederim... çok teşekkürler tevfik abi sanırım biz forumdaş olmamızın yanında biraz da hemşehri oluyoruz senle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Tebrik ederim. Tevfik abi ve seninde memleketin olunca daha bir mutlu oldum Akhisar'ın süperlige çıkmasına. Başındaki hocada bizim Galatasaray'lı Hamza değil mi ? Ligde kalıcı ve başarılı olursunuz inşallah. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Tebrikler,hayırlı olsun . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin selçuk Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Tebrik ederim. Tevfik abi ve seninde memleketin olunca daha bir mutlu oldum Akhisar'ın süperlige çıkmasına. Başındaki hocada bizim Galatasaray'lı Hamza değil mi ? Ligde kalıcı ve başarılı olursunuz inşallah. evet ta kendisi ama o artık 'mucize adam' diye anılır diye düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap