Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Elinize saglık iyi emek harcamışsınız...Hobi diyelim Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut Şen Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 kardeşim mercekli farı çok beğendim güle güle kullan. ne kadara maal oldu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Gülçiçek Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Hepsi çok güzel olmuş gerçekten büyük emek ve 10 numara işçilik elinize emeğinize sağlık kazasız belesız kullanın maşallah nazar değmesin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2014 kardeşim mercekli farı çok beğendim güle güle kullan. ne kadara maal oldu? Teşekkürler Farlarla beraber boyası ıvırı zıvırı 750 civarı... Hepsi çok güzel olmuş gerçekten büyük emek ve 10 numara işçilik elinize emeğinize sağlık kazasız belesız kullanın maşallah nazar değmesin. Çok teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih Özdemir Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 mrb aykan mercekli far uygulamısı bende düşünüyorum 2011 focus comfort var bende de ne kadara maal ettin birde farlar aşağı yukarı ayarı çalışıyormu bu uygulamadan sonra tşkkrler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih Özdemir Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 bu farlarla muayeneden geçebilitomusunuz veya uygulamalarda cezai işlem uygulanıyormu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 bu farlarla muayeneden geçebilitomusunuz veya uygulamalarda cezai işlem uygulanıyormu fabrika çıkışlı* olmayan hiç bir xenon muayeneden geçmez. Şimdilik ceza yok. *:Mercek, far yıkama ve otomatik yükseklik ayarı takılırsa, teknisyen fabrika çıkışlı olduğunu düşünüp geçirebilir anlarsa proje vs gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih Özdemir Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 peki Ozan kardeşim bu arkadaşın yapmış olduğu gibi bi çalışma yapsak farlar üzerinde muayeneye giderken sadece ampülü çıkarıp orj. sarı ampüllerini takıp gitsek ne olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 peki Ozan kardeşim bu arkadaşın yapmış olduğu gibi bi çalışma yapsak farlar üzerinde muayeneye giderken sadece ampülü çıkarıp orj. sarı ampüllerini takıp gitsek ne olur Normalde oem xenon merceğe halojen ampul oturmaz ama tırnaklarını traşlayarak oturtulabiliyor merceğe göre. Geçer, yalnız sadece muayene anında açmaya dikkat etmek lazım halojen ampul merceğe zarar verebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Ozdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2015 (düzenlendi) Led'li yan aynalar Fotoğraftaki ürünü nerden temin edebilirim. Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim. Ocak 5, 2015 Emre Ozdemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2015 Profil bilgileriniz eksik olduğu için şuraya gidin diyemiyorum(Mesela Ankara için, Konya sokak. İstanbul için Kadıköy-Yazıcıoğlu, Doğubank, Karaköy vs) ancak 3çipli, silikonlu, şerit led diye bakın. Birde metrede bilmem kaç led diye kriter var, ne kadar yüksek o kadar iyi. gittigidiyor, sahibinden.com vs buralardada var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2015 Süper çalışma, tebrikler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Ozdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2015 (düzenlendi) Profil bilgileriniz eksik olduğu için şuraya gidin diyemiyorum(Mesela Ankara için, Konya sokak. İstanbul için Kadıköy-Yazıcıoğlu, Doğubank, Karaköy vs) ancak 3çipli, silikonlu, şerit led diye bakın. Birde metrede bilmem kaç led diye kriter var, ne kadar yüksek o kadar iyi. gittigidiyor, sahibinden.com vs buralardada var. Ozan bey Ankarada oturuyorum. Aykan kardeşin arabasına taktığı şerit ledin aynısını arıyorum. İnternette türevleri var fakat hoşuma gitmedi. İnternetten satın alabileceğim bir link veya başka bir adres verebilirseniz sevinirim. Ocak 6, 2015 Emre Ozdemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Can Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Yapılan herşey çok güzel olmuş güle güle kullan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur İnebolu Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2015 bende gündüz ledi takmak istiyorum aracım nasıl ve hangi marka led far almalıyım birde gündüz sadece gündüz ledi yansın istiyorum nasıl yapılır yada yaptırılır ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap