Aykan Samet Uzun Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2012 El yapımı Bi-Xenon farlar + Daylight (Gündüz farı) + Xenon Sisler Malzemelerimiz : Yeni Hella Bi-Xenon mercekler ve mercek kapakları (BMW E60) Koito Gen 2 Balast (Subaru) Philips D2S 4300 K Xenon ampul (85122 kodlu ampul) 8 Led'li Daylight (Gündüz farı) Hella Röle:Sisler yakıldığında Daylight'lar sönüyor 6000 K Xenon Sisler Yeni Hella Bi-Xenon Mercek Philips D2S 4300 K Xenon ampul (85122 kodlu ampul) Koito Gen 2 Balast (Subaru) Mercek kapakları Montajdan sonra boyasız hali Boyaya hazırlık ve farlar biter Araç üstündeyken Kısalar ve Uzunlar Bunlarda videolarımız: Yolda görürseniz lütfen selektör atmayın 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Sislere Honda tarzı sarı folyo Değişiklik olsun diye 6000 K Xenon olan sislerimizin camını, Honda tarzı sarı folyo ile kapladım.1-2 hafta durdu sonra çıkarttım Ford'çuyuz ezelden, kotlarımız Diesel'den Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 (düzenlendi) Amerikan parklar Modül ile yaptığımız Amerikan parklar (Normal parklar iptal edildi) Mayıs 14, 2012 Aykan Samet Uzun tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 (düzenlendi) Led'li yan aynalar Beyaz şerit led kullanarak yaptık.Led'lerin olduğu kısım turuncu transparan folyo ile kaplı Video: Mayıs 14, 2012 Aykan Samet Uzun tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 El yapımı Led Stoplar Stoplar sıfır alınarak uygulama yapıldı Geri vites ve sinyale göre plaket kesildi Ledler yandığında beyaz slikon kısmıda parlıyordu.Kirli görünmesin diye led'lerin üstünü folyo ile kaplayıp siyaha boyadık Geri vites ve sinyalin bitmiş hali Kablo karmaşası olmasın diye kablo uçlarına ampulleri kırılarak duylarını taktık Bitmiş ve siyah transparan folyo ile kaplanmış hali the end Parklarda 33-34 ohm direnç var.Sisleri yaktığımızda parkların parlaklığı artıyor Stoplar şu anda satılıktır ! Video: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Plakalık iptali 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Elinize sağlık.Ciddi uğraş bunlar.Antalyada şu işi yapacak adam yok.Mercek değişimine bile cart curt ediyorlar. Aynadaki sinyalin içine led olayı mükemmel olmuş.Bende yapacaktım aynadaki sinyale aynı olayı fakat cam kısmı ayrılmadı.yani ledleri koyamadım içine.Ampül direk duyla takılıyor.Demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım. Farlara yaptığınız mercek uygulaması şu güne kadar gördüğüm merceksiz araca mercek taktıktan sonra sırıtmayan,ben çakmayım diye bağırmayan tek araç.. Helal olsun ! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Elinize sağlık.Ciddi uğraş bunlar.Antalyada şu işi yapacak adam yok.Mercek değişimine bile cart curt ediyorlar. Aynadaki sinyalin içine led olayı mükemmel olmuş.Bende yapacaktım aynadaki sinyale aynı olayı fakat cam kısmı ayrılmadı.yani ledleri koyamadım içine.Ampül direk duyla takılıyor.Demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım. Farlara yaptığınız mercek uygulaması şu güne kadar gördüğüm merceksiz araca mercek taktıktan sonra sırıtmayan,ben çakmayım diye bağırmayan tek araç.. Helal olsun ! Çok teşekkürler Beğendiğinize sevindim Dediğinizi anladım. Ayna kapağını çıkardıktan sonra orda bi deliğe tornavida sokuyosunuz sinyal camının tırnağını atıyor.Sonra elinizde... Evet farlar fazla orjinal oldu kapak sayesinde.Kapak cuk diye oturdu oraya... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 İç & Bagaj & Plaka aydınlatmaları Kolçak aydınlatması Tavan aydınlatması Ayak aydınlatması Eski aracımızı satmadan önce Sislerin altındaki Led'leri çıkardık Focus'un bagaj aydınlatması için kullandık.Aracın orjinal ampulünüde beyaz yaptık.Bagaj pavyon gibi oldu Plaka aydınlatması 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 aracınız çok güzel olmuş güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Double Teyp'in fotoğraflarını da haftaya yükleyeceğim.Araç & Fotoğraf makinem Çanakkale'de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 aracınız çok güzel olmuş güle güle kullanın.. Teşekkür ederimm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Aykan nedenebilirki...çok sağlam bir çalışma olmuş....eline sağlık.....şık...çok şık olmuş.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Maşallah herşey çok güzel olmuş. Güzel günlerde kullanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih Bozok Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Maşallah abi güzel çalışmalar bunlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap