Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Yalnız bu sislerle karşıdan gelenin gözünü çok güzel oyarsınız. O kadar zaman İstanbul'da yaşadım sis farı yakmayı gerektirecek bir durum yaşamadım, hoş öyle de olsa zaten beyazlar hiçbir işe yaramaz siste. Ben trafikte denk gelirsem sellektörün dibine vururum şimdiden söyliyeyim. Sisleri görünüm olsun diye xenon yaptık aydınlatmadan değil.Akşam sisleri yakmıyorum.Bende biliyorum göz aldığını. Ayrıca benim için xenon olup olmaması önemli değil.Halojen far olupta bulutları aydınlatan farlar var.Benim uzunlar burda devreye giriyor işte Tabi önümde arka sisleri açıp gidende varsa, direk uzunlar+sisler güzel oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 kazasız belasız kullanmanız dileğiyle aracınız çok güzel Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 İmzam'da da söylendiği gibi çoklu alıntı ile 1 defa da herkese yanıt verebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Keşke benim elimde yatkın olsa böyle şeylere çok isterdim. Tebrik ederim hepsi çok güzel olmuş. Stop farlarında daha kalın ledler kullanabilirmiydiniz? Varmı öyle birşey çok küçük ve aralıklı olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 İmzam'da da söylendiği gibi çoklu alıntı ile 1 defa da herkese yanıt verebilirsiniz. Pardon dikkat etmemişim Keşke benim elimde yatkın olsa böyle şeylere çok isterdim. Tebrik ederim hepsi çok güzel olmuş. Stop farlarında daha kalın ledler kullanabilirmiydiniz? Varmı öyle birşey çok küçük ve aralıklı olmuş Teşekkürler Stopun içi, yani Led'leri yapıştırdığımız kısım düz olsa daha farklı şeyler yapıcaktık ama böyle bişe çıktı ortaya... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Mustafa Karaaslan Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 harşey çok güzel olmuş maşallah tek bir önerim var ama bu gündüz ledleri sanki biraz sırıtmış gibi tabiki zevk meselesi ama bence daha farklı bir uygulama yapabilirsiniz anladığım kadarıyla elektronikten anlıyosunuz insignia gündüz farını yapabilirsen çok çok güzel olur parklara Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 harşey çok güzel olmuş maşallah tek bir önerim var ama bu gündüz ledleri sanki biraz sırıtmış gibi tabiki zevk meselesi ama bence daha farklı bir uygulama yapabilirsiniz anladığım kadarıyla elektronikten anlıyosunuz insignia gündüz farını yapabilirsen çok çok güzel olur parklara Eyvallah kardeşim sağolasın Bana kalsa bende yaptırmazdım gündüz farını ama babamın işleri işte Dediğin led'leri biliyorum.Hatta bi abimiz yapmıştı bizim aracın aynısı ve aynı renkti ama pek beğenemedim ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Mustafa Karaaslan Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Eyvallah kardeşim sağolasın Bana kalsa bende yaptırmazdım gündüz farını ama babamın işleri işte Dediğin led'leri biliyorum.Hatta bi abimiz yapmıştı bizim aracın aynısı ve aynı renkti ama pek beğenemedim ben ah bu babalar bizimki de aynı nikalej hastalığı var bizde de kapı kolu cam çıtası yapmadan içi rahat etmiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 ah bu babalar bizimki de aynı nikalej hastalığı var bizde de kapı kolu cam çıtası yapmadan içi rahat etmiyor Ahahaaa Babamda bagaj çıtasını krom mu yapsak diyodu.Korkmaya başladım şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Mustafa Karaaslan Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Ahahaaa Babamda bagaj çıtasını krom mu yapsak diyodu.Korkmaya başladım şimdi iyi sizinki diyo yine bizimki yaptı bile Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 iyi sizinki diyo yine bizimki yaptı bile Ahahaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Bir öneri de benden; Gündüz farkarını sisler yanınca değil de parklar yanınca sönecek şekilde yaparsanız işlevsel olur. Öbür türlü akşam sis yakmıyorum demişsiniz. Bu durumda gündüz farları sislerden çok göz alır (işlevi bu zaten). Farlara mercek yapacak kadar hassas davrandığınıza göre bunu da ihmal etmezsiniz. Bu arada diğer uygulamalar şahane olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Bir öneri de benden; Gündüz farkarını sisler yanınca değil de parklar yanınca sönecek şekilde yaparsanız işlevsel olur. Öbür türlü akşam sis yakmıyorum demişsiniz. Bu durumda gündüz farları sislerden çok göz alır (işlevi bu zaten). Farlara mercek yapacak kadar hassas davrandığınıza göre bunu da ihmal etmezsiniz. Bu arada diğer uygulamalar şahane olmuş Teşekkürler Gündüz farı o kadar kaliteli bişe değil.Akşamda göz almıyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 (düzenlendi) Uygulamalar harika, diğer herşey neyse de şu mercek uygulamana ve buna uyguladığın xenon uygulamana bayıldım. Bana benim Focus 3 Tit x pack tan daha iyiymiş gibi geldi. Yazımdan diğer yaptıkların önemsizmiş gibi bir izlenim çıkmış ortaya, asla böyle düşünmüyorum. Yaptığın bütün uygulamalar harika olmuş. Eline sağlık. . :D Mayıs 14, 2012 Ümit Vaysaloğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Uygulamalar harika, diğer herşey neyse de şu mercek uygulamana ve buna uyguladığın xenon uygulamana bayıldım. Bana benim Focus 3 Tit x pack tan daha iyiymiş gibi geldi. Yazımdan diğer yaptıkların önemsizmiş gibi bir izlenim çıkmış ortaya, asla böyle düşünmüyorum. Yaptığın bütün uygulamalar harika olmuş. Eline sağlık. . :D :D Çok teşekkürlerrr En güzel çalışmamızda farlar oldu bencede.Çok memnunum farlardan Focus 3 X paketten daha iyi olamaz tabi ama o hissi veriyor bize Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap