Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Bende onu savunuyorum zaten, ama Cem abi aynı zamanda olduğundan fazla olduğunu söylüyor. Pedala basma süresi kadar daha hızlı desek...? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Gaz kelebeğinin açılması için pedala daha az basman gerekiyor, bu nedenle de ekstra pedala basma süresinden tasarruf ediyorsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemal kaya Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 bu konuda bir test daha yaptım, plasebo çift kör bir çalışma, çarpıcı sonuçlarım var, bilginize ve ilginize, yorumsuz olarak veriyorum, bizim focus u genelde eşim kullanıyor, masus, taktığım sprintbooster dan haberdar etmedim; herhangi bir tepki alacakmıyım diye 2 gündür bekliyordum, az önce aramızda geçen tlf konuşmasının tapeleri _sen bu arabaya bişey mi yaptın? _ney ? (salağa yatıyoruz) _motosiklet gibi olmuş _nasıl yani ? (provake ediyorum) _hafiflemiş gibi gidiyor bir bayan daha nasıl tarif edebilir ki 12 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Çok tıbbi bir konu olarak ilerliyor mesele. Latent bypass, plasebo çift kör hafiflemiş gibi gidiyor Bu muhtemelen kesin sonuç. Şu yada bu şekilde olumlu farklılık oluştuğu gösteriyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak B. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 bu konuda bir test daha yaptım, plasebo çift kör bir çalışma, çarpıcı sonuçlarım var, bilginize ve ilginize, yorumsuz olarak veriyorum, bizim focus u genelde eşim kullanıyor, masus, taktığım sprintbooster dan haberdar etmedim; herhangi bir tepki alacakmıyım diye 2 gündür bekliyordum, az önce aramızda geçen tlf konuşmasının tapeleri _sen bu arabaya bişey mi yaptın? _ney ? (salağa yatıyoruz) _motosiklet gibi olmuş _nasıl yani ? (provake ediyorum) _hafiflemiş gibi gidiyor bir bayan daha nasıl tarif edebilir ki Kemal bey aynı kaderi paylaşıyoruz ; Benimde focusu ağırlıklı eşim kullanıyor. Kn filtreyi söküp orjinali taktığımda eşim araba çekişi düştü bişeymi yaptın demişti ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemal kaya Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Çok tıbbi bir konu olarak ilerliyor mesele. Latent bypass, plasebo çift kör mesleki kirlenmişlik mi, hastalık mı diyelim hoşgörün artık, tabiki tam karşılıkları değil ama, olayın çarpıcılığını anlatmak için teşbih diyelim....... Bu muhtemelen kesin sonuç. Şu yada bu şekilde olumlu farklılık oluştuğu gösteriyor. bence de ! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 son durum nedir bu konuda chipliyomuyuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Çipleyenler var, kullanımı da pek güzel, deneyenler de var. Lastikleri yeniledikten sonra temel sorunum motor gücü değil, daha güçlü fren lazım. ve coilover... Ama para yok, gelirlerimiz yarı yarıya azaldı. Oyuncaklardan kesiyoruz maalesef. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Çipleyenler var, kullanımı da pek güzel, deneyenler de var. st bady kit yapıyorsak chip de farz olur bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Ben göstermelik işlere, -mış gibi yaklaşımlarına karşıyım. Bunlara yönelik harcanan paralara da üzülürüm. Tabii herkesin beklentisi farklı, zevki, keyfi de öyle. Bu nedenle ciddi karşı durmadım bugüne kadar. Performans iyileştirmelerine ise sonuna kadar varım, doğru yapıldığı sürece. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 (düzenlendi) EB kullananları yakında chipleme derdinden ve yüksek masrafından kurtarabilirim İngiliz mühendisliği ve Türk zekası karışık ortaya birşeyler çıkıyor bilginize. Nisan 21, 2014 Servet Özkan tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 EB kullananları yakında chipleme derdinden ve yüksek masrafından kurtarabilirim İngiliz mühendisliği ve Türk zekası karışık ortaya birşeyler çıkıyor bilginize. senden güzel haberler bekliyoruz o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Coilover varken bodykit bence gereksiz. Fren upgrade fazla zahmetli gelmişti bana zamanında araştırdığımda. Piste çıkmanın kolaylaştığı bu zamanlarda görseller pek gerekli gelmiyor bana sürüş zevkini arttırmak varken Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Ben de Ankara'da yaşasam tüm modifiyeden soğuyabilirdim Araçlar güçlendikçe görsel çekici olur sırası ile yapılmalı bence. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Ben de Ankara'da yaşasam tüm modifiyeden soğuyabilirdim Araçlar güçlendikçe görsel çekici olur sırası ile yapılmalı bence. Bir doz benim arabadan verelim sana o zaman. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap