Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Ama bi düşün hangisi bi sen edebilir. He cevap ver çıbık Cevap veriyorum google Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Cevap veriyorum google Başkan yarın geliyon deeemi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Allahtan gazla çalışan bir organizma değilim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Allahtan gazla çalışan bir organizma değilim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Allahtan gazla çalışan bir organizma değilim. Olaydın Coilover alırdın zaten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Sprint booster ın pedal box adında benzer bir ürünü var birde internette 300 tl gibi sıfır sprint booster satıyorlar bilgisi olan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Sprint booster ın pedal box adında benzer bir ürünü var birde internette 300 tl gibi sıfır sprint booster satıyorlar bilgisi olan var mı? Bağlantısını paylaşa bakalım. Ama sonuçta maliyeti çok düşük bir elektronik devre, ucuza satılmasına engel yok. Orijinal olanın fiyatı fahiş ötesi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Bağlantısını paylaşa bakalım. Ama sonuçta maliyeti çok düşük bir elektronik devre, ucuza satılmasına engel yok. Orijinal olanın fiyatı fahiş ötesi... http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-pedalbox-vw-grup-araclar-icin-gaz-pedal-hizlandirici-indirimli-178395524/detay/ Mesaj attım sprint boosterdan farkı nedir dedim cevabını 2012 ford focus için Pedalchip ürünümüz var sprintboosterdan farkı 6 ayrı modu vardır ve eco vale moduna sahiptir. Buda sprint booster linki http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-focus-04,volvos40-04-volvo-c70-04-sprint-booster-147170636/detay/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Buda sprint booster linki http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-focus-04,volvos40-04-volvo-c70-04-sprint-booster-147170636/detay/ Muadil ürün ilanını ben açamadım, satılmış/kaldırılmış olabilir. Diğer ilandaki BDD602 ise bizim araçlarla uyumlu değil, SBDD604 olması lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Muadil ürün ilanını ben açamadım, satılmış/kaldırılmış olabilir. Diğer ilandaki BDD602 ise bizim araçlarla uyumlu değil, SBDD604 olması lazım. Hocam ilan numarasını vereyim bu ilan numarası başka araç için ben mesaj yazdım uygun olanı var dediler. 178395524 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Sahibinden linki: http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-pedalbox-vw-grup-araclar-icin-gaz-pedal-hizlandirici-indirimli-178395524/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true Resmi site: http://www.pedalbox.com/tr Resim: Facebook sayfalarından resim: Video: Bu videoya göre gazı köklüyor sadece, sprintbooster geri bildirimi hızlandırıyor bundan farklı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Kendi sitesinde euro sahibindende tl cinsinden fiyatlandırmışlar pek anlamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Bu videoya göre gazı köklüyor sadece, sprintbooster geri bildirimi hızlandırıyor bundan farklı. Aynı çalışıyor ikisi de, az basmaya çok tepki ve de gaz pedalına basma süresinden tasarruf. 290 TL ise verilebilecek bir rakam... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih Bildibay Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2016 11.12.2014 - 12:38 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Muadil ürün ilanını ben açamadım, satılmış/kaldırılmış olabilir. Diğer ilandaki BDD602 ise bizim araçlarla uyumlu değil, SBDD604 olması lazım. Cem abi sprintbooster'ı hala kullanmaktamısınız ? herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı ? 2016 benzinli 1.6 trendx focusuma takmayı düşünüyorum ama burada verdiginiz SBDD604 kodu benim aracıma da uyumlumudur ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2016 4 saat önce, Semih Bildibay yazdı: Cem abi sprintbooster'ı hala kullanmaktamısınız ? herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı ? 2016 benzinli 1.6 trendx focusuma takmayı düşünüyorum ama burada verdiginiz SBDD604 kodu benim aracıma da uyumlumudur ? Evet hiç devre dışı bırakmadan kullandım bugüne kadar ve pek de memnunum. 1.6 atmosferik motorda heyecan verir mi bilemedim, bir ara @Mert Yürüyen'de vardı sanırım. Ses verir umarım... BTG Maslak ile irtibata geçin bence. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap