Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Tonay bey lütfen profil bilgilerinizi kurallar gereği doldurunuz aksi takdir de üyeliğiniz durdurulacaktır.. Face entegrasyon dışı bu şekilde üyelik yasak zaten o yüzden sonradan uyarıyoruz. teşekkürler paylaşım için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bahadır asi Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 merhabalar sprintbooster'un farklı bir modu wind booster diye birşey gördüm internette. aynı işleve sahip gibi. fiyatı da çin sitelerinde 150-200 dolar.gibi. almak mantıklı mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bahadır asi Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 http://www.windbooster.com/acce.asp bu site. http://www.aliexpress.com/product-fm/603943317-2012-newest-100-original-WIND-BOOSTER-4-mode-throtte-controller-support-HYUNDAI-ELANTRA-HYUNDAI-VERNA-HYUNDAI-wholesalers.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Bahadır al sen bi test edelim senin araçta beğenirsem ben de alırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 şu ultimate olanı fena gibi , acaba aracın nerelerine zarar verir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Çevreye zarar verir..Pistonları bu güçlere dayanaklı mıdır ? bu da yetmez tüm parçaları ve aktarma organlarında ki dayanıklılığını bilmemiz gerekli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 (düzenlendi) Bu konuda çok yazıldı, ama özetle Racechip ve benzeri araya takılan modüller grubu motor işletim sistemini yeniden programlamıyor, fakat gelen sinyalleri manipüle ederek bir tür aldatma yapıyor. Bu sağlıklı bir durum değil. Uzun vadede ne sorun çıkar derseniz, artan ısı nedeniyle aşınma özellikle turboda çok belirgin olur, yüksek turbo basınçları silindir kapağına yükü arttırır, tüm hareketli sistemler aşırı yük ve ısı altında çalışır, bu özellikle limitlerde kullanıldığında sorun yaratabilir, yakıt püskürtme süresinin uzaması kurum oluşumunu arttırır, öngörülen tork değerlerine ulaşırsa şanzıman dahi etkilenebilir. 1.6 EB zaten normal kullanım için oldukça performanslı ayarlanmış, bunu bu tür bir aldatıcı ünite ile daha fazla zorlamayı akıllıca bulmuyorum. En çok da tüketim değerlerinin azalmasına gülüyorum, ne kadar? 1,01 litreye kadar, biri anladık da 01'i ne oluyor onu çözemedim. Ayrıca bu sistemler motor kontrol ünitesini aldattığı gibi yol bilgisayarını da aldatıyor ve gerçek tüketimin altında değerler vermesine neden oluyor. İlle istek varsa adam gibi bir programla remap derim, Superchips kötü bir seçenek değil, sadece daha çok paraya daha az güç verir, ama göreceli sağlıklı olur. Ağustos 24, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Tabi, bu söyledikleriniz yüksek devirde , devamlı hızlı kullanım sonucu ortaya çıkar heralde ? Yani bu modül varken normal kullanımlardada söylediğiniz zararlar meydana çıkarmı ? Arada bir gaz açarken 235 hp ve 346 nm tork hissetmek fena olmaz , onun dışında normal kullanımda bir sakıncası yoksa ben almayı düşünebilirim ... Alayımmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Alırsan eğer takmadan yanına çağıracaksan bizi, al 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Tabi, bu söyledikleriniz yüksek devirde , devamlı hızlı kullanım sonucu ortaya çıkar heralde ? Yani bu modül varken normal kullanımlardada söylediğiniz zararlar meydana çıkarmı ? Arada bir gaz açarken 235 hp ve 346 nm tork hissetmek fena olmaz , onun dışında normal kullanımda bir sakıncası yoksa ben almayı düşünebilirim ... Alayımmı Litre başına 146bg güç almak demek bu. Motorun ömrü pek fazla olmaz gibi geliyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Litre başına 146bg güç almak demek bu. Motorun ömrü pek fazla olmaz gibi geliyor Çok yakında 1.0 EcoBoost 180 ps geliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Litre başına 146bg güç almak demek bu. Motorun ömrü pek fazla olmaz gibi geliyor Sadece turbosu zarar görebilir bence , Superchips te taksan turboya yükleniyor zaten , Yani bu kaka Süperchips iyi diye birşey yok ; bence ikiside aynı şeyin lacivertleri ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Yeni kasa ST ile hemen hemen aynı gücü yakalıyor sanırım tabi nekadar doğru orasıda muamma ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Sadece turbosu zarar görebilir bence , Superchips te taksan turboya yükleniyor zaten , Yani bu kaka Süperchips iyi diye birşey yok ; bence ikiside aynı şeyin lacivertleri ... Peki o turbo o fazla yükü üst kapağa ve pistonlara piston kollarına v.s yansıtmayacak mı ? Artan tork başta baskı balata olmak üzere şanzımana ve akslara ekstra bir iş gücü bindirmeyecek mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Peki o turbo o fazla yükü üst kapağa ve pistonlara piston kollarına v.s yansıtmayacak mı ? Artan tork başta baskı balata olmak üzere şanzımana ve akslara ekstra bir iş gücü bindirmeyecek mi ? bindirecek tabi , ama benim örenmek istediğim , aracı zorlamadan insan gibi kullanıp , arada gaz açmaklada araba dağılırmı , dağalmaz mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap