Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Superonline 49 TL , 25 mbit fiber Sınırsız, 50 GB AKK, Telefon, Dsmart kampanyası vardı. Bilginize. 24 taahhüt istedikleri için yok demiştim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Ohh bee internet Ohhh rahatladım yurt'a geçtim bugün sonunda http://www.speedtest.net/my-result/3144988846 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Bİzim kötü 8 mbit sınırsıza da yine zam gelmiş 123 tl olmuş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Ohh bee internet Ohhh rahatladım yurt'a geçtim bugün sonunda Aramıza hoş geldin... Mamafih bizde hatlar biraz meşgul Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Aramıza hoş geldin... Mamafih bizde hatlar biraz meşgul Aynı testi ben yapsam herhalde forum olarak gıcık olur ahali. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 TiviBu TV- VDSL İnternet -Telefon Üçlü paket 1 yıl taahhütle ayda 55TL.... 12 ay boyunca bu fiyata.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 (düzenlendi) Aslında 40Gbit bağlantı ama test ettiğim serverlar anca budur diyor Aralık 5, 2013 Servet Özkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Aslında 40Gbit bağlantı ama test ettiğim serverlar anca budur diyor Adam TTNET'in Ankara sorumlusu beyler. Cloud'a 200-300 gb dosya atacağım muhtemelen önümüzdeki 1-2 hafta içinde, o ara hatırlayayım bu bilgiyi Gerçi muhtemelen yurtdışına bu kadar hızlı bağlanamıyorsundur diye tahmin ediyorum abi. Bu da bizimki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Adam TTNET'in Ankara sorumlusu beyler. Cloud'a 200-300 gb dosya atacağım muhtemelen önümüzdeki 1-2 hafta içinde, o ara hatırlayayım bu bilgiyi Gerçi muhtemelen yurtdışına bu kadar hızlı bağlanamıyorsundur diye tahmin ediyorum abi. Bu da bizimki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Buda bizim işyerinin ki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 interneti olan diyarlara göç etmek istiyorum şu an Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 pinge bak sanki mağaradan bağlanıyoruz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Dün arkadaşın pc ile denedim bugünde benimki bu biraz daha iyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 bırakın şimdi hızları..benim ocakta taahhüt bitiyor...bugün mektup yollamış ttnet...67 tl olacak diye...faturayı mail atar fiyat yükseleceğini postayla yolluyor...şu dsmart+internet kampanyası devam ederse ona geçeyim diyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 bırakın şimdi hızları..benim ocakta taahhüt bitiyor...bugün mektup yollamış ttnet...67 tl olacak diye...faturayı mail atar fiyat yükseleceğini postayla yolluyor...şu dsmart+internet kampanyası devam ederse ona geçeyim diyorum... Benim bir arkadaş geçti ve memnun. 8 mbiti 10'a çıkartmışlar üzerine. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap