Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2019 1 dakika önce, Kerem Bozdoğan yazdı: Belki sizin de modem kaynaklı 16mb üzerine çıkmamıştır hız. aynı modemi kullanıyorum halen. iptal ederken temsilci sizin hızını 16 ile limitlenmiş dedi. dedim panelde 100mbit e kadar görünüyor. bilemiyorum burda öyle isterseniz destek kaynı oluşturalım dedi. iptal ettiyorum yenisi bağlandı dedim ? 3 dakika önce, Kerem Bozdoğan yazdı: ben canlı birine ulaşabileceğim telefon numarası buldum 10 gün boyunca benim gibi bir internet bağımlısını mobil data kullanımını bitirttikleri için zaten fıttırmıştım. en son destek kayıtlarında iptal ettireceğim dediğimde anca dediler böyle böyle yap. bunu baştan yapsalar yada 3gün bağlantımın olmadığını görüyorlar o zaman bana verseler belki iptal noktasına gelmeyecektim ve halen aynı fiyata 16mbit kullanacaktım 59mbit yerine ? yok aman her işte bi hayır varmış. şimdi filmeleri anlık indiriyorum eskiden 1-2gb olanları seçerdim şimdi 10gb altı olanları bunlar kalitesiz diye eliyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2019 Türknet kullanıyorum. Kurulum aşamasında bayağı pişman ettiler, kendi cebimden elektrikçi çağırarak hattı buldurup kurulumu yaptırdım ama uğradığım zararları indirim olarak telafi ettiler. 1 seneden fazla kullanıyorum. 75 mb hızlara ulaştığı oluyor. 1000 dk. telefon da cabası. Ulaşabilirseniz sıkıntınızı çözüyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2019 SOL fiber kullananlardan bu ara sorun yaşayan var mı? yaklaşık 1 haftadır kademeli olarak sapıtmaya başladı şuan ise kullanılabilir seviyenin altına düştü desem yeridir. önceleri sadece bir kaç sitede sorun vardı şimdi ise çoğu sitede doğru düzgün çalışmıyor. dün modemi değiştirdiler ama hiçbir şey değişmedi. gelen arkadaş çukurambarda çok sorun var filan dedi. merak ettim ne kadar genel bir sorun var? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2019 4 saat önce, Ozan Kar yazdı: SOL fiber kullananlardan bu ara sorun yaşayan var mı? yaklaşık 1 haftadır kademeli olarak sapıtmaya başladı şuan ise kullanılabilir seviyenin altına düştü desem yeridir. önceleri sadece bir kaç sitede sorun vardı şimdi ise çoğu sitede doğru düzgün çalışmıyor. dün modemi değiştirdiler ama hiçbir şey değişmedi. gelen arkadaş çukurambarda çok sorun var filan dedi. merak ettim ne kadar genel bir sorun var? İst’da sorun yok, uçuyoruz. Bir dönem Ataşehir bölgesindeki çalışmalardan kesintiler yaşanıyordu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap