Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Superonline 20 mbit fiber kullanıyorum sınırsız, 49 tl. Tek sıkıntı adil kullanım koşulları nedeniyle gelen sınırlama. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 öylede yalın paketde fiyat yüksek ozaman insan dursun ne kapatayıma geliyor olmadık zamanda lazım olur diye...gerçi sadece sucuyu arıyoz da... Ben taahhüt yaptığımda, yapan eleman tanıdıktı "abi en fazla 55-60 gelir diyordu ayda" bende iyi yalın olsun dedim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Beyler halinize dua edin, bu benim iş yerindeki durum. :) Bizde intranet diye bir olay var, tam olarak bilemiyorum, nedir, ne değildir, ancka durum yukarıdaki gibi :P Ben bu foruma ne şartlarda giriyorum işte bakın. :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 (düzenlendi) Mayıs 16, 2012 Ahmet A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 (düzenlendi) işyeri: Mayıs 16, 2012 Alperen G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Ben taahhüt yaptığımda, yapan eleman tanıdıktı "abi en fazla 55-60 gelir diyordu ayda" bende iyi yalın olsun dedim iyi yalın olmuş...ya ismin hallerinden ler lar lor u alsaydı vay halimize.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 neyse..sabah SO gidildi ttnetten sonra 6 ay 10 tl.gerisi aynı..ama yeni modem veriyorlar fiber gelince caymadan ücret cakma olmadıgını söylediler..ama 19 mayısta bitiyor öncesi iptal olmuşyormuş olsa bile bu ayın faturası girdiğinden itiraz sonucu ücreti almak gerekiyormuş falan en iyisi 25 mayıs dendi haftaya gidip ona başvurucam...sen daha iyi bilirsin ama fiberin anası zaten SO muş adamın dediği... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Benim evimde ADSL + telefon vardı. Telefon makinesi bozuldu. Biz de telefonu söktük fakat nasıl yapıyorlardı bilmiyortum hiç konuşulmayan telefona acaip fatura geliyordu.. Sonra siteye SOL fiber internet geldi, hemen TTnetten kopup SOLe geçtim. SOL TTnete taahhütünüz nedeniyle oluşacak borcunuzu biz ödeyecez diye kampanya yaptı.Yaklaşık 150 TL ceza çıktı ve onu da SOL benden indirim yaptı. SOLde 8 GB kotalı 20 Mbps hızlı bağlantı aldım. TTnet 4 GB kotalı ve 8 Mbps e kadar hızlıydı (ölçümlerde 4-5 çıkardı) Yalnız SOLde ilk 6 ay acaip sıkıntı çektim. Verdikleri Pirelli marka router çok dandik, yan odada hız acaip düşüyor. Aynı anda 5 kablosuz cihaz bağlanamıyor (2 telefon, bir tablet, 1 PS3 ve de laptopu açtık mı biri bağlanamıyor) . Hız router ın olduğu odada 12 Mbps ise yan odada 2 ye düşüyor. Oysa bunların hepsini sormuştuk. Demem o ki SOL routerı en çok kullanacağınız odaya bağlatın. Biz arka odaya bağlattık ama kullandığımız odada hız çok düşüyor. İkinci sorun hızın acaip düşük olması idi. Kablolu bağlantıda hız 19-20 çıkıyor, ama salondaki kablosuz hız 0.8 falan. Oluyordu sonradan altyapıyı komple dğiştirdiler bunu aştık. Bir başka sorun mesela hız 5-6 olsa bile youtube videoları kesintisiz izlenemiyordu. SOL yurtdışına çıkışlarda en ucuz ve yavaş yabancı hatları kiralamış diyorlardı. Her neyse 5-6 ay önce bu da düzeldi. Şu an kablosuz 16-17 Mbps hızda gayet güzel bir hızlı internetim var. 8 GB kotaya da 35 TL ödüyorum.. 4-5 aydır memnunum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 bizi kesmiyor doktorum 3 kişiyiz heray 150-200 gb downloadımız var... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 İş yeri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 İş yeri 2.19 mbs bile tr'de ki %65 kullanıcıdan hızlıysa, siz düşünün işte türkiye'nin hız durumunu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 TTnet üzerinden 16mbit alanlar zaten bina girişine kadar fiber almışlardır. Bu sürati sağlıklı alabilirken eve kadar fiber girip, modemi falan değiştirmenin pek anlamı yok aslında. Bu sürat netden direkt film seyretmek için yeterli. Sürekli download yapılıyorsa fazlası aranabilir. Bu durumda da 20mbit bir bağlantının minumum 50gb kotası olmalı diye düşünüyorum. Bizim binaya Süperonline gelemedi, belediye yolu kazdırmamış, etraftaki tüm binalarda var. Fakat Süperonline gelince TTnet binaya gelen kabloyu fiber çevirdi, kesintisiz 16mbit geliyor, bazen 18-19 bile görmek mümkün. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 2.19 mbs bile tr'de ki %65 kullanıcıdan hızlıysa, siz düşünün işte türkiye'nin hız durumunu Bu sanırım kiralık hat(metro mu deniyor?), bu network üzerinde 60civarı bilgisayar var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Bu sanırım kiralık hat(metro mu deniyor?), bu network üzerinde 60civarı bilgisayar var. O yüzden sizin down düşük, upload çok iyi o yüzden yani Sonuçta bu hız bile tr ort. üzerinde şaka gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 O yüzden sizin down düşük, upload çok iyi o yüzden yani Sonuçta bu hız bile tr ort. üzerinde şaka gibi Mac konusunda birşey sordum, bir bakabilirmisin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap