Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 2.19 mbs bile tr'de ki %65 kullanıcıdan hızlıysa, siz düşünün işte türkiye'nin hız durumunu o veride bir hata var.. benim eklediğim hız tablosunda down hızım 5 küsür ama tr'nin %58'inden yavaşım.. ne iş? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 o veride bir hata var.. benim eklediğim hız tablosunda down hızım 5 küsür ama tr'nin %58'inden yavaşım.. ne iş? Bilmem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Bilmem sen bil diye söylemedim müdüroviç, hani hatalı ne iş manasında.. kapişş? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 sen bil diye söylemedim müdüroviç, hani hatalı ne iş manasında.. kapişş? Tamam işte abi, hatalıymış. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 (düzenlendi) bizi kesmiyor doktorum 3 kişiyiz heray 150-200 gb downloadımız var... Sn Tevfik 5-10 TL farkla sınırsız alınabiliyor 20Mbps hız. Benim Rocco , Jenna vs ile işim olmadığından 8 GB kota yetiyor :D .. Mayıs 16, 2012 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 unuttum ne yazacağımı 80 lerden gelen bir müzik calıyor virginde galiba...onu hatırlamaya calışıyorum..cok güzel geldi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 (düzenlendi) Symphony of Love galiba adı...cok güzel geldi ya............. Mayıs 16, 2012 Tevfik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Sn Tevfik 5-10 TL farkla sınırsız alınabiliyor 20Mbps hız. Benim Rocco , Jenna vs ile işim olmadığından 8 GB kota yazıyor :D .. Kimmiş bu Jenna, Rocco ya ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 aha...enginde girdi konuya..tamam dagıldık...ben sana pm atarım canım...ögrenirsin....biri rocco şeker...digeri anatomik belgesel sunucusu bir bayan.... :D 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 nooluyo ya? nedir olay? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Sizde bizi saf yaptınız iyice. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Soyer Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Selçuk birşey merak ettim.... Geçenlerde çalışma yaptılar Siteye fiber çektiklerini söyledilir... ben bundan otm.men yararlandığımı düşünüyordum......Şimdi yazılanları okuyunca yararlanmak için başvuru mu yapmam gerekiyor.... 444 0375 arayarak bilgi alabilirsin. Yada bağlı olduğun telekom müdürlüğü cumartesi günleride açık, gidip onlardan teknik destek ya da alt yapı hakkında bilgi alabilirsin... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Sizde bizi saf yaptınız iyice. yok be enginim öle deme aşkolsun...pamuk var ona ayıp olmasın dedik.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Rocco, Jenna, pamuk zor valla anlaşmak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap