Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 pamuk yani sitemizin pamuk prensesi=aylin hanım... abi sende hiçbir kodu cözemiyon napem... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 pamuk yani sitemizin pamuk prensesi=aylin hanım... abi sende hiçbir kodu cözemiyon napem... Bugün sazan günün herhalde. Anlamamış gibi bir hali mi var ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Google amca olmasa Fransızdık Rocco'ya Jennaya Neyseki içerde hastam yoktu, Arama sonuçlarını görmem yeterli oldu.... :D 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 nebilem...olabilir...sazanımdır napem...Braus tan sonra böle oldum...jenna jamesonun selamı var sana prime timelarda göremiyormuş seni..napıyo diyo..dedim 1.0 turbo bekliyor...çok bekler o diyo..ben :D 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Google amca olmasa Fransızdık Rocco'ya Jennaya Neyseki içerde hastam yoktu, Arama sonuçlarını görmem yeterli oldu.... :D sen gel bir cumartesi..foruma gece ben sana anlatırım hepsini bişiyciğin kalmaz ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 sen gel bir cumartesi..foruma gece ben sana anlatırım hepsini bişiyciğin kalmaz ... Cumartesiyi iple çekeceğim Bide ben belgeseli kim yapmış kim sunmuş kim seslendirmiş pek takmam abi, Belgesel dediğin seni alıp başka diyarlara götürecek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 (düzenlendi) götürür götürür...gülmekten yazamıyomki... :P :P zaten seslendirme dolby digital yani bazen 5.1 oluyor...biri subwoofer görevi görüyor denebilir... :kıhkıh: :kıhkıh: off ölcem ya... Mayıs 16, 2012 Tevfik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 nebilem...olabilir...sazanımdır napem...Braus tan sonra böle oldum...jenna jamesonun selamı var sana prime timelarda göremiyormuş seni..napıyo diyo..dedim 1.0 turbo bekliyor...çok bekler o diyo..ben :kıhkıh: :kıhkıh: 2 satırda forumu özetledin diyebilirim :P 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 arif'in manchester'a attığı golü arıyordum nerelere geldim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 2 satırda forumu özetledin diyebilirim :kıhkıh: vala bilmeden öle olmuş ha...inanılmaz bişi..kendime güleyim biraz da... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Bu da evdeki hızım. Malesef sürünüyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Benden evden test vereyim. Çiş tahlili gibi oldu bu sonuçlar Doktor bey var mı bir problem ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 arif'in manchester'a attığı golü arıyordum nerelere geldim abi çok dolanınca songül karlıya varıyorsun 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Soyer Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Benden evden test vereyim. Çiş tahlili gibi oldu bu sonuçlar Doktor bey var mı bir problem ? Gayet iyi Engin abi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Puahhah ogünüm sen cok dolanmissin belli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap