Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Puahhah ogünüm sen cok dolanmissin belli Gece dükkanda sabaha kadar tek başına napıcan abi Bende anlamıyordum o videodan o videoya 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Bu benim evde bu akşamki hız . 7-8 ay önce 1in altında download olduğu olurdu. hız 20 Mbps . kota 8 GB . Hız bu aylık ödemem 35 TL 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Bu benim evde bu akşamki hız . 7-8 ay önce 1in altında download olduğu olurdu. hız 20 Mbps . kota 8 GB . Hız bu aylık ödemem 35 TL Bu hangi şirket, çok iyi değerler. Benimkinin 4 katı. Fiyat ta çok iyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Bu benim evde bu akşamki hız . 7-8 ay önce 1in altında download olduğu olurdu. hız 20 Mbps . kota 8 GB . Hız bu aylık ödemem 35 TL Upload hızı özellikle çok iyi. Online oyun oynayanlara çok iyi gelir. Bizim binaya belediye probleminden Süperonline gelemedi. Yoksa 2 sefer başvurdum. Bir de 8gb şaka gibi, çok birşey indirmesem de 15-20 gb görüyorum her ay. Limitsiz olunca 60TL civarına çıkıyordu sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Tevfik bacım ben evde kablonet kullanıyorum. Eğer download cart curt yapmıyorsan gayet başarılı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Bu benim evde bu akşamki hız . 7-8 ay önce 1in altında download olduğu olurdu. hız 20 Mbps . kota 8 GB . Hız bu aylık ödemem 35 TL aynı hızın sınırsızına 49 tl veriyorum aylık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Tevfik bacım ben evde kablonet kullanıyorum. Eğer download cart curt yapmıyorsan gayet başarılı.. sagol dostumda...aylık 150 gb...indirim gözüküyor ortalama...müzik film oyun...hanımın dizileri online seyretmesi..oglanın hd merakı nedeniyle... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Bu hangi şirket, çok iyi değerler. Benimkinin 4 katı. Fiyat ta çok iyi Superonline fiber internet Upload hızı özellikle çok iyi. Online oyun oynayanlara çok iyi gelir. Bizim binaya belediye probleminden Süperonline gelemedi. Yoksa 2 sefer başvurdum. Bir de 8gb şaka gibi, çok birşey indirmesem de 15-20 gb görüyorum her ay. Limitsiz olunca 60TL civarına çıkıyordu sanırım. Bizde dediğim gibi başta sorunluydu. Sitenin tüm altyapısını değiştirdiler 6-7 ay içinde .Şimdi nazar değmesin. aynı hızın sınırsızına 49 tl veriyorum aylık. Evet dooru diyorsun. Ben de istediğim gün sınırsıza 49 TLye geçebiliyorum. Şimdilik lazım değil. 100 ve 50 hatta 1000 gbi hızlar da var galiba ama onlar bayağı pahalı.. sagol dostumda...aylık 150 gb...indirim gözüküyor ortalama...müzik film oyun...hanımın dizileri online seyretmesi..oglanın hd merakı nedeniyle... aylık 150 GB ta adil kullanım zart zurtu yok mu ? Sonlara doğru yavaşlamıyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 yavaşlamazmı elbette sonra başlıyor evde herkes birbirine suç atmaya...hafif bir çıngardan sonra karşılıklı suçlamalar başlıyor sonrasında herkesin kabullenme süreci bir sonraki ayı iple çekiş.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Ben TV'yi nete bağlayıp video film izlemeye başlayınca 8gb kotalı yetmedi. Sınırsıza geçtim. Bir tek oyunları online oynamıyorum onuda nasıl yapacağımı bilmiyorum zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Pek yeri değil ama akıllı tv si olmayıp tv den internet bağlantısı ve bunun getirdiği avantajları isteyenler için Dark Android Box diye bir zımbırtı çıkmış. Klasik media playerlerde elinizdeki medyayı izleyebiliyorsunuz. Bu kutular android işletim sistemli istenirse klavye mouse eklemek mümkün. Cep telefonunda yaptığınız herşeyi android marketten program indirerek yapabiliyorsunuz. (browser, hdfilm izle vs) Üstelik N standartında wifi bağlantısına sahip. HD görüntüyü wifi üzerinden oynatmak mümkün. Film izleme ve download merakım olmadığından almadım, ama bu tip sistem kullanalar için güzel özellikleri var. Ben TV'yi nete bağlayıp video film izlemeye başlayınca 8gb kotalı yetmedi. Sınırsıza geçtim. Bir tek oyunları online oynamıyorum onuda nasıl yapacağımı bilmiyorum zaten Online oyun oynamak için PS3 lazım . Oyun oynamayı tamamen bırakmıştım. Fakat çok keyifli ufak bir geri dönüş yaptım diyebilirim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Laptop ile online oyun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 sagol dostumda...aylık 150 gb...indirim gözüküyor ortalama...müzik film oyun...hanımın dizileri online seyretmesi..oglanın hd merakı nedeniyle... Yuh! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Pek yeri değil ama akıllı tv si olmayıp tv den internet bağlantısı ve bunun getirdiği avantajları isteyenler için Dark Android Box diye bir zımbırtı çıkmış. Klasik media playerlerde elinizdeki medyayı izleyebiliyorsunuz. Bu kutular android işletim sistemli istenirse klavye mouse eklemek mümkün. Cep telefonunda yaptığınız herşeyi android marketten program indirerek yapabiliyorsunuz. (browser, hdfilm izle vs) Üstelik N standartında wifi bağlantısına sahip. HD görüntüyü wifi üzerinden oynatmak mümkün. Film izleme ve download merakım olmadığından almadım, ama bu tip sistem kullanalar için güzel özellikleri var. Online oyun oynamak için PS3 lazım . Oyun oynamayı tamamen bırakmıştım. Fakat çok keyifli ufak bir geri dönüş yaptım diyebilirim. Link var mı ? Bende geçen seneye kadar ttnet 4 gb kotalı 8mps kullanıyordum. 30+30 telefonla birlikte ödüyordum kapattırdım. Fiber altyapısı olmadığı için henüz, Turkcell vınn 4 gb kotalıya geçtim 29 tl.Her ay 1-2 gb artıyor bile Evden çok girmiyorum iphone ve internet paketi aldığımdan beri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Link var mı ? Bende geçen seneye kadar ttnet 4 gb kotalı 8mps kullanıyordum. 30+30 telefonla birlikte ödüyordum kapattırdım. Fiber altyapısı olmadığı için henüz, Turkcell vınn 4 gb kotalıya geçtim 29 tl.Her ay 1-2 gb artıyor bile Evden çok girmiyorum iphone ve internet paketi aldığımdan beri Dark com tr adresinde var. Mesaja site llnki eklenmiyor. Forum donanım haberde de Dark Andorid Box İncelemesi diye başlık var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap