Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Dark com tr adresinde var. Mesaja site llnki eklenmiyor. Forum donanım haberde de Dark Andorid Box İncelemesi diye başlık var. Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 smiley adls arıyor paso hd dsmart maxipaket hd uydu modem kıltüybirsürü şey 16 bit..sudurbudur 69 tl..ama sanırım sorunlu bir şirket... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 smiley adls arıyor paso hd dsmart maxipaket hd uydu modem kıltüybirsürü şey 16 bit..sudurbudur 69 tl..ama sanırım sorunlu bir şirket... Benide çok aradılar tahhütüm var deyince vazgeçtiler. hd kanallar + limitsiz net sanırım bana 59 demişlerdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 biraz cacık sanırım biraz araştırdım..pek iyi sinyaller gelmedi sitede kullanan varmı bilmiyorumki çok cazip bir yaz tatili yok vermediği... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Superonline fibernet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Superonline ..Biraz önce salonda kablosuz laptop ile hızım (20 Mbps tahhüt edilen) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 TTNET'e bak sen Süperleşmiş internetimiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Ulucak Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Evet, adı üstünde sizden internet paketi tavsiyelerinizi almak istiyorum. Şu an ki paketim Uydunet 1mbit sınırsız ve gerçekten çok yetersiz. 2012 yılında hala böyle bi neti kullandığım için kendimden utanıyorum. Ttnet ve superonline'ın fiber internetlerini sordum ancak oturduğumuz yerde alt yapıları yokmuş ne yazık ki. Sİz ne kullanuyosunuz? Mesela TTnet 8mbit kullananlar genelde çok şikayetçi.. Hangi neti önerirsiniz bana... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
samet bozkurt Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 ttnet yalın adsl 8 Mb kullanıyorum. Download hızım 600k maksimum olarak gerçekleşiyor. ben şahsen memnunum. Hızımda adil kullanım limitini genelde geçmeme rağmen düşme de yaşamıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Furkan bende TTNET'den memnunum kota sorunun yoksa al yada fiber al ama onlarda da arada sırada marazlanma oluyor.. yok değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 yalın internete geçtim modem aldım bedava..ama smiley...adsl dsmart hd uydu alıcı modem veriyor 2 yıl tv kanalıda oda güzel aynı şartlarda...kullanım için geriye istiyor hd uydu alıcıda veriyor...yakonun dediği gibi 50 gb cabuk bitiyor..sonrası zulüm oluyor..aslında yolu var kesintisiz indirmek için ama..yapabilene göre Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Ben mesela hiç 50 gb'a felan çıkmadım o durumları bilmiyorum çıktımsa da hissetmedim düşük hız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 200 gb download olmazsa olmazımdır... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Bir kaç ay 50 gb kotayi asınca yavaşlatıyorlar. Ttnet 16mbit kullanıyorum ayda 43tl gibi oluyor. Fakat son zamanda 8-12 arası bağlanıyordu. 2-3 kez aradım. Daha tam düzelmedi. Dönünce tekrar bakıp kalaylayacagim herifleri. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Ulucak Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Telefon hattı var zaten, ondan ttnet daha makul gibi şu an ama 50gb sonrası hız düşürmemeyi bana da öğreteceksiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap