Sercan Mungan Oluşturma zamanı: Mayıs 15, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 15, 2012 Dün hepsiburadadan indirime girdiğini görünce dayanamadım hemen alayım dedim bundan önceki focusumda da aynı marka kolçak vardı ufak tefek sıkıntıları vardı ancak orijinal gibi olmasını beklemek hata olur zaten.Özellikle gri rengini seçtim çünkü style paketlerde malum içerisi bej renk umarım uyum sağlar 2 3 güne kadar elimde olacağını düşünüyorum aracıma montaj yaptıktan sonra da detaylı resim ve yorumlarımı hemen yazacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Şu armster marka kolçaklardan mı? Bende arıyorum kolçak ama bir türlü beğenemiyorum yapmacık duruyor fotoğraf koyarsan bir fikir edinebilirz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Mungan Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Aslında bende çok araştırdım ancak bu araca göre daha kaliteli bir şey bulamadım yani bunun iyisi orijinal diyebilirim.Diğer focusuma alırken de çok araştırmıştım ama daha iyisi yine yoktu armster ideal bence focuslara Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Servislere orijinali gelecek diyorlardı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Ben baktım servislerde armster satıyorlar....Tur oto ve Oto koç da....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 hmmm.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alper sönmez Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 bu ayın sonununa kadar servislere gelicek dediler kolçak için ve ayrıca şöle bir lafta söylendi bi firmayla anlaştık daha ucuza gelicek orjinaliyle aynı olcakmış mış mış... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 bu ayın sonununa kadar servislere gelicek dediler kolçak için ve ayrıca şöle bir lafta söylendi bi firmayla anlaştık daha ucuza gelicek orjinaliyle aynı olcakmış mış mış... Alper bu baya iyi bir haber...umarım doğru çıkar..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alper sönmez Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 2 haftadır servise gidyorum forumda arkdaşlardan biri ford yedek parça liste fiyatını yayınladığından beri diyelim.bu arada söylenenlerden biriside kolçak hazır orda olmıcakta katalogdan seçicez siparişimizi vericez sonrada montajı yapılacakmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Oda olur...Nasılsa muhatap servis olacağı için güvenilir bence.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz.Benim anlamadığım bu kadar zormu bunu yapmak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Mungan Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Ankara otokoç da fiyatları ne civarda acaba bekir abi biliyor musun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Sercan yanlış hatırlamıyorsam 185 diyorlardı..Ama bir ayı geçti benim fiyat alalı...fakat (tandoğandaki) Tur oto 150+kdv demişti....Yinede yeniden fiyat almakta fayda var...tabii taksitten de bahsetmişlerdi... Şahsi fikrim biraz bekle bej geldiğinde al...daha uyumlu olur.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Bu iyi haber orjinali ile aynı olması güzel oldu bende özel yapım düşünüyodum gerek kalmadı bide şu cam çıtalarını halletkmi çakma titanum olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Mungan Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Anladım bekir abi,bej rengine çok baktım hiç bir yerde olmadığını öğrendim.Hepsiburada da 149 tl taksit imkanı falanda var tabi.Siyah ve gri renkleri var,griye baktım ama çok basit gözüktü gözüme siyah yine her şeye uyumlu tabi bej kadar olmasa da bakalım bende beklemek lazım diyorum ama dayanamazsam siyahı kapabilirim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap