Mert Gülkokan Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 yardımcı olması adına paylaşıyorum. Bende hepsiburadadan aldım:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Sercan o zaman bir öneri spariş vermeden önce servise git bir gör.... hem renk uyumunuda gözlemlemiş olursun....Sonra nerden istersen alabilirsin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Mungan Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Tamamdır abi aynen öyle yapacağım yardımların için çok teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 ben bugün aksoytuning den sipariş ettiğim bej renkli focus 3 kolçakını taktım gayet şık durdu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alper sönmez Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 ben bugün aksoytuning den sipariş ettiğim bej renkli focus 3 kolçakını taktım gayet şık durdu resimli olarak görebilirmiyiz peki???? yada bi link 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 http://www.ebay.com/itm/370634441891?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ebaydan aldım arkadaş gelirken getirecek bayramdan sonra sadece kolçak kısmı vites kısmını almadım en çok istediğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 birde bunu aldım bakalım nasıl olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 fiyat? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 fiyat? Yukarda yazıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Yukarda yazıyor hmm görmemişim.. 75 dolarcık mı? wallahi iyiymiş ya.. bu arada bizde S olan yerde bu konsolda L yazıyor.. L ne ki acaba? bir de bunun montajı meselesi var tabi.. sanırım Kenan bey vites kısmını sökmeyecek anladığım kadarıyla.. vitesten önceki kısım değişecek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 L maksimum 2. Vites demek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 L maksimum 2. Vites demek. anladım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Değişimi çokta zor değilmiş....birde serviste çok işi var demişlerdi....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Değişimi kendiniz bile yapabilirsiniz ben sadece kol dayama kısmını aldım vites kısmını bıraktım arkada 2 vida var bu iki parça vites ile kol dayama kısmı geçmeli en kolayı el freni sabit fren körüğünden sıyırmanız yeterli sıkıntı yok vites aynı yerinde sadece dikkat edilirse çakmak yeri farklı oda kablo yetmez ise ek yapılabilir.ölçüler birebir aynı sıkıntı yok isteyen varsa arkadaşla görüşebilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap