Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 (düzenlendi) StarWarsvari bi seri olmuş hahah evet... izlemedim ama anlattığın kadarıyla gerçekten benzemiş bilmeyenler için: bahsedilen benzerlik konu değildir.. Mayıs 16, 2012 Alperen G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Bir kitapta benden 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Bir kitapta benden eşim şuan bunu okuyor 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 eşim şuan bunu okuyor foto göremiyorum... nedir kitap? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 (düzenlendi) foto göremiyorum... nedir kitap? Alperen............ Küçük mucizeler dükkanı....,,,,,,,,,,, Debbie Macomber Mayıs 16, 2012 Bekir B. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Harika bir konu olmuş. Tevfik abi çok teşekkürler. Şu an okulda olduğum için aklıma gelenleri yazayım akşama kütüphanemden seçmeleri ayrıntılı yayınlayacağım. Alamut Fedailerin Kalesi Devlet Ana Semerkand Olasılıksız Baba ve Piç Buz Kapanı Şu Çılgın Türkler Puslu Kıtalar Atlası Dijital Kale 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Harika bir konu olmuş. Tevfik abi çok teşekkürler. Şu an okulda olduğum için aklıma gelenleri yazayım akşama kütüphanemden seçmeleri ayrıntılı yayınlayacağım. Alamut Fedailerin Kalesi Devlet Ana Semerkand Olasılıksız Baba ve Piç Buz Kapanı Şu Çılgın Türkler Puslu Kıtalar Atlası Dijital Kale Alamut: Fedailerin Kalesi mükemmel bir kitap.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Zülfü Livaneli-Serenad ı okudunuzmu?uzun zamandır okugum en ıyı kıtaptı.okumadıysanız sıddetle tavsiye edilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 (düzenlendi) Geçenlerde bu kitabı aldım daha okumak nasip olmadı okuyan bazı arkadaşlarım zaman kaybından başka bir şey değil diyorlar içerik bomboş diye birçok yorum aldım ..okuyup görmek lazım..Acaba aranızda okuyan bir var mı? Mayıs 16, 2012 oğuz mete tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Gerçek bir edebiyat şahaseri, okumaktan büyük haz duyduğum , her cümlesinden lezzet aldığım , defalarca okunası bir kitap. Bu kitapta umut var mı? Temel soru bu olmalı. Eleştirdiği, karşısına aldığı küçük burjuva yaşamına karşı bir çıkış bulamayan insanın romanı hatta içini dökmesi bu. Hem biçim hem de öz olarak okunması, anlaşılması ve en çok da eleştirilmesi gerekir. İçinde sağlam tahliller barındıran fakat bunu bir bütünlükte yoğuramayan 724 sayfalık bir iç dökme. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Tek bir günah vardır, o da hırsızlıktır. Diğer tüm günahlar onun türevleridir. Bir adamı öldürürsen, bir hayat çalarsın. Karısının onun üzerindeki hakkını, Çocukların babaları üzerindeki hakkını da. Yalan söylersen, birinin doğruluk üzerindeki hakkını çalarsın. Hırsızlıktan daha tiksindirici bişey yoktur... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Tek bir günah vardır, o da hırsızlıktır. Diğer tüm günahlar onun türevleridir. Bir adamı öldürürsen, bir hayat çalarsın. Karısının onun üzerindeki hakkını, Çocukların babaları üzerindeki hakkını da. Yalan söylersen, birinin doğruluk üzerindeki hakkını çalarsın. Hırsızlıktan daha tiksindirici bişey yoktur... cok güzeldir romanıda fiilmide..mutlaka seyredin derim..... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Filmini izlemek henüz kısmet olmadı abicim ama listemde var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 En son okuduğum kitap, filminide sonradan izledim , güzeldir 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 2.dönemin başından beri kitap okumuyordum. Özlemişim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap