Selçuk Soyer Oluşturma zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 16, 2012 (düzenlendi) Uzun zamandır yapmayı düşündüğüm, angel farmı, orjnal mi diye karar veremediğim, farları sonunda taktık. Fikir ve bilgi konusunda yardımcı olan Erkan ULUDAĞ ve Mustafa TÜFEKÇİ arkadaşlarıma teşekkürler...Fotoğraflar araç kirliyken çekildi kusruma bakmayın.Hafta sonu hava güzel fotolar yolda... Mayıs 16, 2012 Selçuk Soyer tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Hadi hayırlı olsun cok guzel Sticker hani onu da istiyoruz Sent from my iPhone 4s using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Abi hayırlı olsun amerikan parklar çok kuvvetli yanıyor sanki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Çok güzel olmuş. Elinize emeğinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Soyer Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 (düzenlendi) Hadi hayırlı olsun cok guzel Sticker hani onu da istiyoruz Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Stickerlı fotolar diğer sayfada İbrahim'in araçla yanyana foto attım... Mayıs 16, 2012 Selçuk Soyer tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Soyer Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 (düzenlendi) Abi hayırlı olsun amerikan parklar çok kuvvetli yanıyor sanki Şuan 21w ampül var ama 5w ampül takmak şart gibi :) Fazla göze batıyor gibi geldi...Fakat denedim 5w ampülü var ile yok arası birşey... Mayıs 16, 2012 Selçuk Soyer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Selçuk eline sağlık .......bu arada hafta sonu yağış varmış yıkatma işi yatar.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Güzel olmuş güzel, hatta kuvvetli yandığından gündüz farı gibi olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Soyer Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Selçuk eline sağlık .......bu arada hafta sonu yağış varmış yıkatma işi yatar.... Bekir abi, tv de hava durumu izlemekten meteoroloji mühendisi oldum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Güzel olmuş Selçuk Abi. En kısa zamanda bende düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Soyer Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Güzel olmuş Selçuk Abi. En kısa zamanda bende düşünüyorum Teşekkür ederim daha iyileri senin olsun... ben bu zamana kadar niye değiştirmedim diye kendime kızıyorum... Özellikle gece kullanım esnasında büyük fark yaşadım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Teşekkür ederim daha iyileri senin olsun... ben bu zamana kadar niye değiştirmedim diye kendime kızıyorum... Özellikle gece kullanım esnasında büyük fark yaşadım... Edirne'ye geçince ilk yapacağım değişiklik 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 hayırlı olsun. ben bi ara gündüz farı niyetine kullanıyordum o sinyal kısmımını makyajsız kasa focus varken ampulü değişmekte fayda var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap