oğuz mete Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2012 (düzenlendi) Alıntıdır..sıkıntı olacaksa admin silsin Mayıs 18, 2012 oğuz mete tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Güzel olmuş hatta çok şık klima düğmeleri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Sony bambaşka hava veriyor arkadaş şu arabaya ya. klima düğmeleri güzel olmuş. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Oğuz eline sağlık... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Oğuz araç seninmi sanırım style değil bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Oğuz araç seninmi sanırım style değil bu yok araç bana ait değil ...alıntıdır.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Sony bambaşka hava veriyor arkadaş şu arabaya ya. klima düğmeleri güzel olmuş. haklısın abi ha bu arada mertol abi nin sony sattığı kişi hala ortaya çıkmadı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Buraya üyemi bilmiyorum. Bizim foruma eklemiş resimleri.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Buraya üyemi bilmiyorum. Bizim foruma eklemiş resimleri.. ok anladım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Alıntıdır..sıkıntı olacaksa admin silsin Abi bu ne ya Ne despot adammışız biz Alıntı yazmışsınız işte Sorun olmaz.Paylaşım için teşekkürler..Hatta alıntıladığınız yerde bu ürünün satış linki varsa onu da ekleyelim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Abi bu ne ya Ne despot adammışız biz Alıntı yazmışsınız işte Sorun olmaz.Paylaşım için teşekkürler..Hatta alıntıladığınız yerde bu ürünün satış linki varsa onu da ekleyelim resimlerin bazılarında focus chameleon falan yazıyor..sonra size bizim yüzümüzden laf gelsin istemedik ondan dolayı yazdım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Bu klima düğmeleri çok daha şık duruyor. F2-2,5 ve 3 lerin manuel klimalıların hepsine lazım bunlardan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Ben de geçen hafta ebay' dan sipariş verdim.Umarım sorusuz gelirde biran önce bende değiştiririm düğmelerimi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 o kadar pahalı bir üründe değil 15 tl bende görünenin aksine yanları metal olmayanını aldım gayet şık duruyor tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Ben de geçen hafta ebay' dan sipariş verdim.Umarım sorusuz gelirde biran önce bende değiştiririm düğmelerimi. Benimkini PTT kaybetti. Adamlar 30nisanda yolladı. Türkiyeye 3-4 mayısta girdi, postacıya verildi. Ben de bekledim 3 hafta gelmeyince hafta sonu mail attım. Bana cevap yazdılar . Adreste bulunamadınız biz de geri yolladık, şu numarayı arayın diye. Ben de adamları aradım. 86 telefon trafiğinden sonra en son verilen birim kesin teyit etti. 1 hafta depoda yattı sonra geri yollandı dediler. Ben tabii kızmıyorum adamlara anlatıyorum. Aynı adrese son 12 ayda yurtdışından 3 kez daha alışveriş yaptım 3ü de sizin tarafınızdan teslim edildi. Ben o adresteyim ben olmasam sekreter var santral var mümkün değil. Burada böyle biri yok demeleri falan dedim ama biz ihbar bıraktık diyorlar. Öyle bir şey de yok. Önce dedim ki zaten focusum yok bu aysonu style alırım diye sipariş etmiştim, kısmet değilmiş de unut gitsin dedim. Sonra satıcıya mail döşenmeye başladım adamın da bir suçu yok , zamanında yollamış.. Tam mailin sonlarında telefon çaldı arayan görüştüğüm 86 tane numaradan biri. -Abi kargon şu an dağıtıcı sizin yan sokakta. Yarım saate gelir. Gelen arkadaş gecikmenin sebebini falan anlatır. Düğmelerin kalitesi güzel bence. Ben beğendim en azından beklediğimden iyi çıktı. Şimdi bir de focus aldım mı tamam olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap