Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Cümlenin başını okuyup ptt'ye saydıralabilirdim ki neyse sonunda mutlu son var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Düğmelerin kalitesi güzel bence. Ben beğendim en azından beklediğimden iyi çıktı. Şimdi bir de focus aldım mı tamam olacak yanlız bu hikayeden çıkartılacak ders çok derin. ... ben de bunu denemek istiyorum, Kosifler'e uğrayıp "ham" Range Rover anahtarı alacağım (param ancak ona yeter) bakalım o anahtarın ucuna takacak araba bulabilecekmiyim sen çok yaŞa emi cengo sabah sabah kopardın beni ... daha sipariş bile etmediği arabaya aksesuar toplayan başka birini bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 yanlız bu hikayeden çıkartılacak ders çok derin. ... ben de bunu denemek istiyorum, Kosifler'e uğrayıp "ham" Range Rover anahtarı alacağım (param ancak ona yeter) bakalım o anahtarın ucuna takacak araba bulabilecekmiyim sen çok yaŞa emi cengo sabah sabah kopardın beni ... daha sipariş bile etmediği arabaya aksesuar toplayan başka birini bilmiyorum Yalnız bir fark var . Focus , range gibi alamayacağım bir araba değil. 1. el veya 2. el 40 bin civarlarına alınabilecek bir araba..Sırf klima için tit almak zorunda kalmayayım diye bunu yaptım fakat otosan gene bana golü attı. Mayısta diye tvlere çıktılar mayısta getiremediler . Şimdi Style ı kaldırdılar . Ee ben cruise, sensörler ve kararan ayna istiyorum. Klima düğmesi değiştirmek kolay da onları ne yapacağım. Otosan benden almayın kardeşim gidin astra alın demeye getiriyor aslında.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Timur Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 o kadar pahalı bir üründe değil 15 tl bende görünenin aksine yanları metal olmayanını aldım gayet şık duruyor tavsiye ederim. Sizde e-bay danmı aldınız yoksa başka satan yerler varmı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cem aksoy Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 o kadar pahalı bir üründe değil 15 tl bende görünenin aksine yanları metal olmayanını aldım gayet şık duruyor tavsiye ederim. Kenan bey ebaydan aldığınız yerin linkini bir atarmısınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Ben şunlardan almıştım. http://www.ebay.com/itm/Refitting-FORD-FOCUS-A-C-HEAT-CONTROL-KNOBS-/221059577087?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item33782d74ff&vxp=mtr Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Daha Şık Durmuş Sony Daha Bir hava Katıyor Focus'a Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Sadık Taşyürek Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Bu klima düğmeleri çok daha şık duruyor. F2-2,5 ve 3 lerin manuel klimalıların hepsine lazım bunlardan kesinlikle haklısın Yusuf, böyle şık ve küçük nüanslarla aracın havası bir anda değişiveriyor. F2,5 örnek uygulama; Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M.Gökhan Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Bende Ebay' den 05 Temmuz' da sipariş verdim, dün sabah kargo elime ulaştı.Hemen akşam eve dönünce montajını gerçekleştirdim.Oldukça şık durdu.Bir de kutunun içinden hediye yeşil çay benzeri bir şey çıktı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M.Gökhan Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Bu ürün Türkiye' de malesef yok.Benzeri ürünleri de araştırmıştım daha önce, ancak ondan da bir sonuç alamamıştım.Neyse ki Çin' den çok kısa sürede geldi.Bekleme süresince tatilde olduğum için ha geldi, ha gelecek tarzında gerilim de yapmadım kendime. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M.Gökhan Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Arkadaşlar aklıma takılan bir sorunu paylaşmak istiyorum sizinle. Başta klima şalterleri olmak üzere, Focus 2' de ön kokpitte yer alan görsellerin ışık rengini değiştirmek mümkün mü acaba ? Mesela bende kadran aydınlatması, klima şalteri vs..hep yeşil renkte.. Yani onları beyaz yapabilir miyiz acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Yaparsınız. Misal; 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar aklıma takılan bir sorunu paylaşmak istiyorum sizinle. Başta klima şalterleri olmak üzere, Focus 2' de ön kokpitte yer alan görsellerin ışık rengini değiştirmek mümkün mü acaba ? Mesela bende kadran aydınlatması, klima şalteri vs..hep yeşil renkte.. Yani onları beyaz yapabilir miyiz acaba ? Bende 4 sene focus 2 kullandım herşeyini beğenirdimde o iç yeşil renkteki ışıkları bir türlü sevemedim.Bir kaç defa bende değiştirmeyi düşündüm sordum soruşturdum hiç bir tamirci yanaşmadı o işe.En son bir elektrikçi arkadaşım yapalım dedi açtı baktı oda cesaret edemedi sen yaptırırsan focus 2 de muhtemelen ilk olacaksın gibime geliyor Temmuz 18, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M.Gökhan Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Yakup bey, Ferhat bey çok teşekkür ederim.Bu hafta sonu bu konu ile ilgili çalışacağım.Yapabileceğimi umuyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 bügün sipariş ettim klima düğmesi gelince görecez nasıl durdugunu gümüş renk sipariş ettim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap