Şefik Demirci Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Teşekkürler beyler fazla uğraştırmadı beni. Yani takabildim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saner can Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2013 e-bay da var link; http://www.ebay.com/itm/Refitting-Fits-For-Ford-Focus-A-C-heat-control-knobs-Switch-Black-/160763389929?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item256e3ea7e9&vxp=mtr Bu ilanda "Fit: Ford Focus 2005-2011" yazıyor. Alsak F3 lere uyar mı acaba? Sormadan almayayım dedim. Bir de şu var.. http://urun.gittigidiyor.com/garaj/ford-focus-2012-2013-aluminyum-kalorifer-dugmesi-89265358 Yutdışından olan birde bu var. http://www.ebay.com/itm/Air-Conditioner-Control-Knobs-Aluminum-Panel-Switch-2-Colors-For-Ford-Focus-/380636729986?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item589fb79282&vxp=mtr Bu üçü arasında sizce hangisi? Karar veremedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2013 @saner can, Ürün standart olduğu için uyar sıkıntı yok. Ben e-baydan almıştım. Gittigidiyorda fiyat bayağı fazla... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2013 @saner can, Ürün standart olduğu için uyar sıkıntı yok. Ben e-baydan almıştım. Gittigidiyorda fiyat bayağı fazla... Alsak montaji kolaymi acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2013 Alsak montaji kolaymi acabaKonu içinde yazıldı zaten, eskileri çekip çıkarıyorsun, yenileri itip takıyorsun. Yani evet kolay... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2013 Konu içinde yazıldı zaten, eskileri çekip çıkarıyorsun, yenileri itip takıyorsun. Yani evet kolay... Kusura bakma cem abi sabah sabah okurken gozumden kacti herhalde tesekkurler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 (düzenlendi) bugün sahibinden aldığım klima düğmelerini değiştirdim..üzerinde focus yazıyor.. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-focus-3-klima-dugmeleri-136678060/detay/ eski hali yeni hali.. Kasım 1, 2013 oğuz mete tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Etrafındaki parçalar sanki ışıklıymış gibi düşündürdü beni? Varmı öyle birşeyi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Etrafındaki parçalar sanki ışıklıymış gibi düşündürdü beni? Varmı öyle birşeyi? Etrafı saydam yani arkadaki ışık oradan çıkıyor. Diğer sayfalarda görseli vardır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Etrafı saydam yani arkadaki ışık oradan çıkıyor. Diğer sayfalarda görseli vardır Bulamadım görselini, yannız yukardaki fotolardada ışık var gibi ama çekim çok ışıkta çekildiğinden görünmüyor gibi gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 gibi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onat beyaz Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2013 Konu içinde yazıldı zaten, eskileri çekip çıkarıyorsun, yenileri itip takıyorsun. Yani evet kolay... Ben beceremedim. Bez sarıp penseyle çektiğim halde gelmedi, üstelik yumuşak plastik de soyuldu öylece bıraktım. Nasıl yapacağım bilmiyorum. Ben beceremedim. Bez sarıp penseyle çektiğim halde gelmedi, üstelik yumuşak plastik de soyuldu öylece bıraktım. Nasıl yapacağım bilmiyorum. Bez penseyi kaydırıyor, kayarken de haliyle düğmeyi hasarlıyor. Çok sıksam kırılacak diye korkuyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2014 Aracımın fırın düğmesi diye tabir edilen klima düğmelerini değiştirme kararı aldım ve internetten siparişini verdiğim oval düğmeler bugün geldi.İlk 2 düğmeyi sorunsuzca yerinden çıkarıp yenilerini taktım ancak en sağdaki butona yenisini taktığımda ne sağa ne sola düğmede hiçbir hareket olmadı ve oldukça ağırlaştı.Geriye çıkarmayı denedim nafile..Acaba bu değişimi yapan diğer arkadaşlar da benzer bir sıkıntıyla karşılaştı mı?Kara kara düşünmeye başladım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2014 Diğer ilgili başlıklar ile birleştiriliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2014 ebay'de 15 dolar civarı, kargo margo derken 20 dolar desek, 40 küsür lira eder, akgürde de 47 lira, sanırım yurt dışıyla uğraşmaya değmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap