Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 Benden tavsiye, Kuga varya bildiğimiz o ülkemizde tüm versiyonlarda kliması otomatik olarak sunuluyor. Ama amerika'da öyle değil manuel olan da var ve düğmeleri bu şekilde Arayın bulun, bunu oem olarak alın bari, düğmeniz bozulmasın.. Nasıl bulunur? Alınır gibi soruların yanıtını ben bilmem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 sorun düğmelerde değil bence, sökerken yada takarken bozuluyor. muhtemelen bir püf noktası vardır. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Şahinler Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 takması nasıl oluyor acaba bende almayı dusunuyorum da arac yenı olunca korkuyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 takması nasıl oluyor acaba bende almayı dusunuyorum da arac yenı olunca korkuyorum Çekiyorsunuz ardından takıyorsunuz. Başlıklarda anlatım var zaten zahmet olmazsa kontrol ediniz lütfen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2014 Aliexpressten siyah olani siparis ettim bende 20 gune gelir heralde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 bu görseldeki sağ alt taraftaki kartlık bölümü nasıl çıkar acaba? bizim afacan bütün bozuk paraları atmış oradan içeriye? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 bu görseldeki sağ alt taraftaki kartlık bölümü nasıl çıkar acaba? bizim afacan bütün bozuk paraları atmış oradan içeriye? merhaba hocam düğmeleri nasıl taktınız acaba ? çoğu kişi sorun yaşamış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 merhaba hocam düğmeleri nasıl taktınız acaba ? çoğu kişi sorun yaşamış düğmeleri takan değilim; kartlık bölümünün nasıl çıkacağını merak edenim ben! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 düğmeleri takan değilim; kartlık bölümünün nasıl çıkacağını merak edenim ben! Ozur dilerim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Elimde kaldi dugmeler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2015 Klima düğmelerini değiştirdim. Akgür Ticaret,35TL + Kargo ücreti. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan E. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 IMG_20150312_171741.jpgIMG_20150312_171715.jpgKlima düğmelerini değiştirdim. Akgür Ticaret,35TL + Kargo ücreti. Cok guzel olmus hocam Takmasi sokmesi zor mu acaba veya araca zarar verir miyiz ve bu yeni tuslarin eskisine nazaran donusunde sıkınti vs var midir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferat Ucar Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Akgurden siparis verdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 zor mu acaba Hiç zor değil,5 dakika sürdü toplam iş. Sadece dikkat etmen gereken; eğer eski düğmeleri atmak istemiyorsan çıkarırken bir bez ya da havlu kullanarak pense ile çıkar. Çünkü eski düğmeler kauçuk gibi bir madde ile kaplı ve çıkarırken pense zedeliyor onları. Yenileri takmak daha kolay,zaten yuvası belli;yanlış takma şansın yok! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan E. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Hiç zor değil,5 dakika sürdü toplam iş. Sadece dikkat etmen gereken; eğer eski düğmeleri atmak istemiyorsan çıkarırken bir bez ya da havlu kullanarak pense ile çıkar. Çünkü eski düğmeler kauçuk gibi bir madde ile kaplı ve çıkarırken pense zedeliyor onları. Yenileri takmak daha kolay,zaten yuvası belli;yanlış takma şansın yok! Sağolun hocam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap