A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 (düzenlendi) Sağolun hocam Tüh,bakmamışım;sen öğrenciymişsin yahu... Keşke biraz fırça atıp,kızıp ve dövüp sonra anlatsaydım ... Mayıs 20, 2015 A.Coşar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan E. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Tüh,bakmamışım;sen öğrenciymişsin yahu... Keşke biraz fırça atıp,kızıp ve dövüp sonra anlatsaydım keşke... Bir dahaki sefere artik hocam.Tren kacti[emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferat Ucar Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2015 Arkadaslar aracıma bende bunlardan takmak için akgurden siparis etmiştim geldi fakat aracı satıyorum. Kutusunda açılmamış şekilde bende mevcut isteyene verebilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2015 Arkadaslar aracıma bende bunlardan takmak için akgurden siparis etmiştim geldi fakat aracı satıyorum. Kutusunda açılmamış şekilde bende mevcut isteyene verebilirim Focus yazılı olanlardan değilse ben talip olabilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferat Ucar Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2015 Yok focus yazılı değil siyah duz IMG_20150312_171741.jpgIMG_20150312_171715.jpgKlima düğmelerini değiştirdim. Akgür Ticaret,35TL + Kargo ücreti. Bunlardan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kadir sönmez Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 (düzenlendi) aliexpress ten kargo dahil 5 dolara aldım 25 güne teslim olacakmış http://tr.aliexpress.com/item/Free-shipping-FORD-FOCUS-2-focus-3-Mondeo-AC-Knob-Car-3PCS-LOT-Air-Conditioning-heat/1337463501.html Haziran 11, 2015 kadir sönmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Terece Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 Bunlar da benim düğmelerim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Terece Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 Sis farı çerçevesi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kadir sönmez Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Aracımın fırın düğmesi diye tabir edilen klima düğmelerini değiştirme kararı aldım ve internetten siparişini verdiğim oval düğmeler bugün geldi.İlk 2 düğmeyi sorunsuzca yerinden çıkarıp yenilerini taktım ancak en sağdaki butona yenisini taktığımda ne sağa ne sola düğmede hiçbir hareket olmadı ve oldukça ağırlaştı.Geriye çıkarmayı denedim nafile..Acaba bu değişimi yapan diğer arkadaşlar da benzer bir sıkıntıyla karşılaştı mı?Kara kara düşünmeye başladım hocam aynı sıkıntı bende de oldu sonra düğmeyi çıkarıp yuvayı elimle hafif bastırdım çıt dedi yerine oturdu gibi bir ses geldi şimdi normal dönüyor ama işlem yapmıyor, başına aynı sıkıntı gelen oldumu napmak lazım orayı komple söküp bakıyım dedim sökemedim düğmelerin olduğu kısmın korumasını tecrübesi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kadir sönmez Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2015 arkadaşlar merhaba daha önceki mesajımdada yazdığım gibi en soldaki düğmeyi sökerken sıkıntı olmuş düğme işlem yapmaz olmuştu hafta sonu sorunu çözmek için ön tarafı komple söktüm neredeyse ilk olarak teybin tuş takımını söktüm,( en kolayı bu işlemdi), sonra vitesin etrafındaki plastiği yerinden çıkardım, sonra klima düğmelerinin olduğu bölümün sol tarafındaki siyah kaplamayı biraz araladım tüm bunların sonucu klima düğmelerinin olduğu kısmı sökebildim klima kontrol ünitesini söktükten sonra gerisi kolay , elektronik kısımı ön kaplamadan ayırıp içerisinden elektronik kartı da sökünce malum dişlilere ulaşabiliyoruz, bunlardan siyah olanı bizim düğmeleri taktığımız olan diğer beyazda elekrtronik karta irtibatlı olup asıl işlemi yapan, benimkinde beyaz yerinden çıkmıştı bazı arkadaşlar yeni düğmeleri takınca en sağdaki eskisi gibi tık tık dönmuyo çok rahat dönüyo yazmışlardı, bunun sebebi bu siyah dişlinin altında tık tık diye dönmesini sağlayan bir yaylı sistem var eski düğmeyi sökerken bu siyah dişli biraz terinden oynadıysa artık o yaya irtibatı kalmıyo yumuşak dönuyo, böyle sorunu olan arkadaş varsa düğmeyi geri söküp bu dişliyi baş tarafından iyice ittirip yerine oturtursa sorun kalmayacaktır. her neyse dişliler zaten tek pozisyonda birleşiryor bir birine yerini bulup takmak kolay ( ama nasıl becerdiyzem ben yanlış takmışım ilk seferde cama ufleyeceğine ayağa , surata ufleyeceğine cama vermeye başlayınca tekrar söküp baktımki yanlış takmışım:) hasılı vel kelam dişliler yerine oturtulunca işlem tamam sökerken yaptığımız işlemleri tersini yaparak topluyoruz hazır tekrar sökmüşken yeni düğmelerin etrafına bant sardım ışık kaçırmasın diye sonuç gayet başarılı ama arkadaşlar bu kadar uğraştıracağını bilsem haytta yeni düğmeleri takmaya kalkmazdım yeni takmayı düşünenlere tavsiyemdir , en güzel düğme çalışan düğmedir hiç ellemeyin bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bilgehan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 kartlık bölümünü nasıl söküleceğini bilen varmı peki bozuk para kaçırdı hanım sağolsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap