Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 hayy allah neyse idare edicez zaten fazla oyun oynamıyorum. aynı modelin 256 mb versiyonu var ondan dedim onunkini alıp buna takılır mı diye demek ki olmuyormuş. Engin laptop böyle bişey değil...Onu sök bunu tak Aynı marka ve model chipler felan farklı ise uyum sağlar belki ama onboard değilse.. özünsözü almadan bakmak lazım öyle şeylere..Hala oyunmu oynursun sende.. boşver Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 hayır sadece merakımdan sordum oyun oynamıyorum onboard değil ekran kartım geforce 8600gt 128 mbgddr3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 hayır sadece merakımdan sordum oyun oynamıyorum onboard değil ekran kartım geforce 8600gt 128 mbgddr3 Onboard demek sadece bu tür onboard değil, bazı kartlar ana karta göre dizayn edilir ve ona göre oturtulur alternatif olmaz.. Bu tür onboard.. yani geforce olup onboard olan modelde var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Onboard demek sadece bu tür onboard değil, bazı kartlar ana karta göre dizayn edilir ve ona göre oturtulur alternatif olmaz.. Bu tür onboard.. yani geforce olup onboard olan modelde var. onboard olmadığını söylüyorlar bu model için ondan dedim senin dediğin gibi de oluyor biliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Başardımmmm... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Wi-Fi'da sorun var galiba ? Sevdin mi mac'i Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Şu an herşey sorunlu. :D Wifi yok, ekran kartı çalışmıyor(yukarıdaki çubuk saydam değil), ses yok. :D Ama güzel. Hallederiz yavaş yavaş. Hiç olmazsa açabildim. Yanlız w,q,x gibi karakterler normal yerlerinde değiller, soru işaretinin yerine felan gitmişler, birde @ işareti altgr + ü harfine gitmiş bulana kadar belim çatladı. Onları düzenlemenin bir yolu var mıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Bilmem orada sorsana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Bilmem orada sorsana. Sordum vala bekliyorum öyle. Gene yardımcı oldular sağolsunlar da işin hepsini biz yaptık onlara kalsa bi 10–15 lira gidecekti tutup flash aldıracaklardı bana. :kıhkıh: Google amca sağolsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Sordum vala bekliyorum öyle. Gene yardımcı oldular sağolsunlar da işin hepsini biz yaptık onlara kalsa bi 10–15 lira gidecekti tutup flash aldıracaklardı bana. :kıhkıh: Google amca sağolsun. Tabi herkesin bilgisi bir değil - kime denk gelirsen.. O yüzden aklı olsun, araba konusunda da emin değilsen ; yorum yapmaktan sakınmak gerekir veyahut emin değilim ama, ibaresi kullanılmalı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Bu alttaki kabı kullanıyorum, taşırken vs çok faydalı oluyor. Düşürmediğiniz sürece iyi bir koruma sağlıyor. Tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 SSD ve HDD açılış farkı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 Engin abi kullandigin ya da tavsiye ettiğin ssd hangi marka? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar ML için yeni update yayınlanmış. 1.08gb cık. İndiriyorum. Haziran 18, 2012 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 Oy oy oy kontrol edelim bakalim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap