Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Ağlayacağım neredeyse Benim oğlanda bir haftadır Akçay'da bir gelsin paralayacağım herifi, burnumda tütüyor valla Eheheueeueh. Ağırlık olmasın diye capadocia'ya götürmedim Winzort İphone şarj bile edemiyor saatler sürüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Ölmüş onun pili altı ayda şarz tutmuyordur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Mountain Security update..Engin abi,Engin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Sen uzak kaldın bu işlerden yükledim bile Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Sen uzak kaldın bu işlerden yükledim bile 3.5 gb mı ne yer lazımmış, bende okadar bile yer yok daha yapmadım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 3.5 gb mı ne yer lazımmış, bende okadar bile yer yok daha yapmadım.. İndirme büyüklüğü 1.2gb civarı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 İndirme büyüklüğü 1.2gb civarı Sıkıntı var belli..(Bundan ayrı) 10.8.2'de ancak düzelir Benim 2 sorunum var, açılış uzun sürüyor ve fan erken devreye giriyor yani erken ısınıyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Isınma hep biraz vardı. Ben son ramleride takınca farkettim ki sürekli 4gb civarı kullanımı var. Eskiden de böyle miydi bilmiyorum ama. Bu yükleme updatelerin otomatik yüklenmesi ile ilgiliydi sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Isınma hep biraz vardı. Ben son ramleride takınca farkettim ki sürekli 4gb civarı kullanımı var. Eskiden de böyle miydi bilmiyorum ama. Bu yükleme updatelerin otomatik yüklenmesi ile ilgiliydi sanırım. Beta'dır normaldir derler bilirkişiler.. dayanacaz.. Geç açılmasına kıl oldum sadece..ilk sürüm daha hızlıydı..Belki bende yer kalmadı diye de olabilir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Diskde yer kalmaması genel olarak ağırlaşmaya sebep olabilir. Sende yer yoksa SSD takman hayal, Taksak taksak 240gb civarı takacağız. Temizlik şart Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Diskde yer kalmaması genel olarak ağırlaşmaya sebep olabilir. Sende yer yoksa SSD takman hayal, Taksak taksak 240gb civarı takacağız. Temizlik şart Tabi canım fuzuli film ve dosya dolu içi... 50-60 gb'ı benim için gerekli geresi boş şeyler denilebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yeni gelen güncelleme ile yani 10.8 ile mac yaklaşık 10 sn falan daha uzun sürüyor açılması. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yeni gelen güncelleme ile yani 10.8 ile mac yaklaşık 10 sn falan daha uzun sürüyor açılması. Bu yeni güncelleme değil aslında, developer yayını, bu ay içinde Final gelecek o zaman belli olur 10.8.1 veya 10.8.2 gibi de birşeyi kalmaz.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 İyi bakalım görücez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Ssd yerine daha basit ve ucuza hafıza ekleme alternatifi Nifty MiniDrive converts MacBook SD card ports into semi-permanent backup storage http://www.theverge.com/2012/7/6/3140320/nifty-minidrive-kickstarter-macbook-microsd-card Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap